Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Mustafa GÜRBÜZ

Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 04.08.2024 16:00

Kayserispor iyi sinyal vermiyor

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor’un son hazırlık karşılaşmasını kaybetmesi ile artık ligin ilk haftasına gelmiş olduk. Deplasmanda Göztepe’nin konuğu olan ve rakibi karşısında var olma savaşını kaybeden temsilcimizin hala defans kurgusundaki sıkıntılarını gideremediğini net bir şekilde görmüş oldum. ‘Bu durum ne yapar’ sorusuna, ‘sadece birkaç haftalık zaman daha bekledikten sonra cevap verebilirim’ diye yanıtlamak istiyorum. Nitekim Burak Yılmaz elindeki imkânlarla bir yol kat etmeye çalışsa da, taraftarın bu yolun engebeli olduğunu bilmesine karşın, kaç hafta sabrı olduğunu kestirmenin çok erken olduğunu söylemeliyim. İlk haftalar özellikle 6 veya 7 hafta mağlubiyetlerin yaşandığı hafta olduğunda sabrın da sonuna gelinmiş olunur. 

Şimdi bunları neden yazıyor diye düşünebilirsiniz? ‘Erkenden milletin aklını karıştırmayalım’ denebilir. Ama bunları da söylemek gerekiyor. Daha önce de belirttiğim gibi teknik heyet değişimi bu takım için bir çözüm olacaksa, o da yapılabilir ki, tıpkı geçmişte olduğu gibi. Ama şunu da belirtmek isterim ki, eldeki imkanlar ‘kimse bir şey yapamaz’ denirse, bu konuda da yapacak isimleri bulmak ve takımın başına getirmek yine işin başında yer alan yönetimin sorumluluğudur. 

Erken konuşmak istemiyorum ama oynanan 3 hazırlık karşılaşmasında da dikkatimi çeken çok basit goller yememiz oldu. Rakip takımların kalelerinde aynı pozisyonları nedense biz bulamıyoruz. Hatta forvetlerimiz çok etkisiz kalıyor. Dediğim gibi ya bizde bir sıkıntı var ya da futbolcular daha işin ne kadar ciddi olduğunu kavrayamamışlar. Lig uzun soluklu daha işin başındayız. İlk haftalarda işi ne kadar ciddiye alırsak bizim açımızdan o kadar kazançlı olur. Umarım temsilcimizde de futbolcular bunu bir an önce idrak ederler. 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB