Tarih: 07.08.2025 13:17
Kütahya’nın gururu Emir ve Eren Beşiktaş A Takımı’nda
Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan spor okullarında yetenekleri keşfedilen Emir Adıgüzel ve Eren Karakaya, Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş'ın A Takımı kadrosuna dâhil oldu.
Kütahya altyapılarında uzun yıllar lisanslı olarak forma giyen ve Milli Takım altyapılarında da önemli başarılara imza atan iki genç sporcu, 2025-2026 sezonunda ülkemizin en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ta mücadele edecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, "Altyapıdan yetişen iki sporcumuzun Beşiktaş A Takımı'nda forma giyecek olması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Zorlu geçmesi beklenen Süper Lig sezonunda genç oyuncularımıza başarılar diliyor, Kütahya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB