Tarih: 02.01.2026 15:27

İzmir'de Midibüsün Çarptığı Yağmur Şenli Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Sabahın Erken Saatlerinde Trajik Kaza

İzmir'in Torbalı ilçesinde, sabah saat 08.15 sıralarında İzmir-Aydın Karayolu Kuşçuburun Mahallesi mevkiinde trajik bir kaza yaşandı. İşe gitmek amacıyla yolun karşısına geçmek isteyen 25 yaşındaki Yağmur Şenli'ye, B.İ. (60) idaresindeki seyir halindeki bir midibüs çarptı.

Çarpmanın Şiddetiyle Yola Savruldu

Çarpmanın şiddetiyle genç kadın yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Şenli'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Trafik Kontrollü Olarak Sağlandı

Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alınırken, karayolunda trafik akışı bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Hayatını kaybeden genç kadının Kuşçuburun Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB