İzmir'de Midibüsün Çarptığı Yağmur Şenli Hayatını Kaybetti

İzmir

İzmir'in Torbalı ilçesinde, işe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 25 yaşındaki Yağmur Şenli, bir midibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sabah saatlerinde İzmir-Aydın Karayolu'nda meydana geldi.

Sabahın Erken Saatlerinde Trajik Kaza

İzmir'in Torbalı ilçesinde, sabah saat 08.15 sıralarında İzmir-Aydın Karayolu Kuşçuburun Mahallesi mevkiinde trajik bir kaza yaşandı. İşe gitmek amacıyla yolun karşısına geçmek isteyen 25 yaşındaki Yağmur Şenli'ye, B.İ. (60) idaresindeki seyir halindeki bir midibüs çarptı.

Çarpmanın Şiddetiyle Yola Savruldu

Çarpmanın şiddetiyle genç kadın yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Şenli'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Trafik Kontrollü Olarak Sağlandı

Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alınırken, karayolunda trafik akışı bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Hayatını kaybeden genç kadının Kuşçuburun Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.