https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


VOLEYBOL TAKIMLARININ 1.LİG YOLCULUĞU SON BULDU

Şevket Tekin


İlimiz Voleybol 2.Lig´de erkeklerde Melikgazi Belediyesi, bayanlar da ise Kayseri OSB Teknik Koleji Atletik Spor temsil ediyor. Her iki ekipte Play-off Yarı Final müsabakalarında gösterdikleri performanslarla sınıfta kaldı.  

Melikgazi Belediyesi olarak Voleybol 1.Ligi´nde yer alacaksın, takımı gençleştirmek için takımı dağıtacaksın, sonra 1.Lig´e çıkmak isteyeceksin. Yaşanan sürece yeniden dönüp baktığımda, şaşıyorum. Bundan sonra da siz, 1.Lig´i ancak rüyanızda görürsünüz. Erkeklerde Play-off Yarı Finalleri, 2 hafta önce tamamlandı ve Melikgazi Belediyesi, eli boş döndü. Baş Antrenör Fuat Kalay ve oyuncularına teşekkür ediyor, ellerine sağlık diyorum. Oyuncular ve teknik kadro elinden gelini yaptı. Tabii bu kulübü yöneten arkadaşlarda biraz olsun, spora eğilirlerse Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı, yeniden istenilen yere ulaşır. Bu yazdığıma her ne kadar inanmasan da, olması gereken budur.

Yazımın ikinci bölümüne Kayseri OSB Teknik Koleji ile devam etmek istiyorum. Hafta sonunda Voleybol 2.Lig Bayanlar Play-off Yarı Final müsabakaları oynandı. Atletik Spor da D Grubu´nda mücadele etti. Çıktığı 3 karşılaşmadan ikisini kaybederek, 1.Lig yolculuğunu sonlandırdı. Ben, eleştirdiğim zaman kızan ve yorumlarımı haksız bulan arkadaşlara soruyorum, sezon başı 2, devre arasında 4 ve Play-off Yarı Final öncesi 2 transfer yaptınız.  Play-off Yarı Finali´ne Kayseri´nin kızlarıyla yapsanız da bu sonuç çıkabilir di?  Tabii bu da tercih meselesidir. Şimdi 1.Lig için ne yapacaksınız?

Sözlerimi takıma yıllarca emek vermiş Baş Antrenör Harun Şahin, Yardımcı Antrenör Seher Şahin ve takım için emeğini esirgemeyen oyuncuları kutlayarak, sonlandırıyorum?