https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Sivas maçı ve Trabzon maçına erteleme

Mustafa Gürbüz


Kayserispor’da ilk hafta telaşı artık son haddinde. Taraftarlar sosyal medya üzerinden birbirlerini ateşleyerek en azından sahada temsilcimizin yanında olmak istiyorlar. Kombine ile birlikte stattaki tribünlerin büyük bir bölümünü doldurup en azından sahadan puan veya puanlar alarak ilk haftayı moralli kapamak isteyen temsilcimiz futbolcularına destek vereceklerini deklare ediyor. 

Kayserispor açısından her şey şu ana kadar normal seyrinde gidiyor. Teknik Direktör Burak Yılmaz ilk haftada rakibin kalesine nasıl gidecek veya nasıl bir oyun sistemini saha içinde oynatacak, şu ana kadar bu konuda net bir tablo ortaya konmuş değil. Bazı idmanlarına baktığım kadarıyla cezalı olan forvet oyuncusu kaleye uzaktan şut çalışması yapıyor. Belki de bu olay bir yanıltma. Vanspor maçında ortaya konan oyun sistemi ise en azından Sivasspor maçında göreceğimiz taktik diyebilirim.

Akşam saatlerinde çok uygun bir zaman olarak belirlenen maç saati için her kesimin yerini almasını bekliyorum. Bu arada Başkan Ali Çamlı sezonun ilk maçında Futbol Adamları Derneği Kayseri Şubesi tarafından bir plaket ile ödüllendirilecek. Kulübün zorlu ekonomik şartlar altında aldığı yol için kendilerine moral olması açısından bir plaket diye de düşünebiliriz. Bu plaketi Ali Çamlı alsa da, bu haftadan sonra nasıl bir yolculuk olacağı sorusu aklımdan çıkmıyor. Daha önce de belirttiğim gibi bu sezon mali açıdan bir hayli zorlu geçecek. Sadece geçirdiğimiz günleri günü birlik olarak yorumlamak isterim. 

TFF bir erteleme ile lige yeni başlayan temsilcimizin 3. hafta maçını da ileri bir tarihe kaydırmış oldu. Yani Kayserispor Sivasspor ile oynadıktan sonra bir hafta daha dinlenme süreci geçirecek. Umarım temsilcimiz için faydalı olur…