https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


ORTAYA ATILAN İDDİALAR VE FUTBOLUN YÖNÜ!

Sporda hayatın durduğu ve her kesimin ne olacağı ile ilgili olarak sorduğu soruların karşılık bulamadığı şu günlerde, yeni sezon için çalışmalar yapan kulüpler de boş durmuyorlar.


Özellikle sürecin belirsiz olması gelecek sezon için nelerin yapılacağını daha da fazla heyecan verici bir hale büründürüyor. Liglerin ertelenmiş olması bazı takımlar açısından pek fazla bir düşünülecek konu olmasa da bu kulüpler şimdiden gelecek sezonun çalışmalarını yaparak en azından hedefledikleri yolda büyük bir mesafe kat etmenin hesaplarını yapıyorlar. Kayserispor ise gelecek hesaplarından daha çok ligde nelerin olacağına kafa yoruyor. Eğer ki, lig kaldığı yerden başlarsa alt sırada yer alan 7-8 takım düşmeme üzerine yapacakları karşılaşmalarda heyecan yaşatacaklar ve gözler de buraya çevrilmiş olacak. Ama liglerin bu şekilde sonlanması ve yeni sezonun 21 takımla başlaması ihtimaline karşı da her kafadan farklı sesler gelmeye devam ediyor.

Transferler konusunda hemen hemen her gün bir futbolcu ile ilgili haberler yapılır ve kulüpler de bu haberleri yalanlar. Ne de olsa resmen bir teklif yoktur. Ama bir de menajerlerin ortamı kızıştırma dediğimiz olayları vardır. Bu konuda da kulüplerle yapılan pazarlıklarda gündeme gelenler hep futbolcular olur. Yani kapı ardında işi alevlendirenlerin esamesi okunmaz. İşte Kayserispor’da bir futbolcu var ki, bu işte de onun menajerlerine teklifler yapılıyor ve ortaya bazı söylemleri çıkıyor. Bu isim tabi ki de Mensah. Her ne kadar futbolcunun uzun soluklu bir sözleşmesi olsa da isteyenler de oluyor. Tıpkı Beşiktaş’ın bu ismi kadrosuna katma niyeti gibi. Bakalım bu sezon ne olacak ve bu söylemler de gerçeğe dönüşebilecek mi?