https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


ONURSAL BAŞKAN VE KAYSERİSPOR YÖNETİMİ ARASINDA UÇURUM DERİNLEŞİYOR

Kayserispor´un, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´ten destek istemesiyle başlayan kriz gittikçe büyüyor.


Kayserispor´un, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´ten destek istemesiyle başlayan kriz gittikçe büyüyor. Sonucu şimdiden kestirmek zor ancak görünen o ki önümüzdeki günlerde iki taraf arasındaki bağlar kopacak. 

Her fırsatta destek arayışını dile getiren Kayserispor yönetimi, şehrin belediye başkanlarını bıktırmış gibi gözüküyor. Verilen sözlerin yerine gelmediğini iddia eden Kayserispor Kulübü, bununla da yetinmiyor. Tv ve gazetelerde bunların dile getirilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Halbuki Kayserispor, son dönemde sponsor desteği de alıyor. Süper Ligde olmaları nedeniyle yayıncı kuruluştan gelirleri de oluyor. Kaldı ki, yeni sezon için oluşturdukları kadronun yüksek maliyetleri olmadığı çok açık bir gerçek. Buna rağmen ?Bize verilen sözler tutulmadı´ diyerek şehrin neredeyse bütün yükünü çeken belediye başkanlarına yüklenmek ne anlama geliyor? Kayserispor için daha ne yapılması gerekiyor. Eğer işi belediyeler yapacaksa, sizin orada ne işini var? Yönetemiyorsanız neden orayı işgal ediyorsunuz? Bırakın başkaları bu görevi alsın. Sizde memlekette rahat rahat oturun. Bir dönem binlerce taraftara oynayan takımın sizin döneminizde ne duruma geldiğini anlatmaya gerek yok. Küstürdüğünüz taraftar artık stadyumun önünden geçmiyor.

Bence, bütün bunlardan sıyrılıp Kayserispor´un başarısı için çalışmalıyız. Yaşanan bu olaylar Kayserispor´a destek ve katkı sağlamaz. Aksine zarar verir?