https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Naibi kafamı karıştırdı

Kayserispor’un Sportif Direktörü Ali Naibi hafta sonunda basın mensuplarıyla geniş kapsamlı bir basın buluşmasını gerçekleştirdi.


“Göreve başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu” diyerek sözlerine başlayan Naibi, aslında yaptıkları çalışmaları kısaca yerel basınla paylaşmak istediklerini söyledi. Kulüpte bazı durumları düzeltmeye çalıştıklarını ifade eden Naibi, bu arada geçmişte yapılan hatalı işleri de düzelteceklerini ifade etti. Yani kısacası geçmişte hataları yapıldığını net bir şekilde ifade eden Naibi bakalım bu süreçte ne yapacak gerçekten merak ediyorum.

Basın toplantısı şeklinde geçen buluşmada kulübün yeni dönemde neler yapacağından tutun da, nasıl bir transfer politikası izleyeceğine kadar tüm sorulara içtenlikle cevaplar verildi. Kulüp olarak her dönem altlarda oynamak gibi bir durum içinde olmayacaklarını, yapılacak akılcı transferlerle nokta denilen işleri gerçekleştireceklerini söyleyen Naibi iki konuda kafamı karıştırdı. Bu kadar güzel açıklamalar karşısında herkes ‘hadi bakalım’ bakışları atsa da, nelerin yapılacağını merakla beklediklerini hallerinden çok belli ettiler. Takımda yapılan hatalı transferlerden kurtulma adına adımlar atılacağının da sinyalleri, bu toplantıda söz arasında fısıldandı dersem yanlış olmaz. Yalnız kafamı karıştıran dediğim konular ise Fernandes ve Mensah gibi iki önemli ismin ne yapacağıdır. Başkan Berna Gözbaşı geçen sezon ortasında teknik adamların telkinleri ile Fernandes ’in lisansını dondurmuştu. O da burada kalmak istediğini ve gitmeyeceğini belirterek idmanlarına çıkmıştı. Haydi, o şöyle dursun da, Mensah ne yapacak gerçekten hala bilinmez bir hal içerisindeyim. Adam daha kampa katılmadı. Bu boş vermişlik karşısında ne düşünmeliyim anlayamadım...