https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


LİGLER SONUNDA ERTELENDİ

Sporda liglerin ertelenmesi ile ilgili kararın ne zaman çıkacağı bekleniyordu.


Yapılan açıklamalarda hem sporcular hem de işin başında yer alan yöneticiler bu durumdan şikâyet ediyorlardı. Nihayetinde federasyon başkanları bir araya geldi ve yapılan görüşme neticesinde liglerin ertelenmesi kararı alındı. Biraz geç mi kaldık desek de, Bakan Kasapoğlu alınan tedbirlerin yeterliliğinden bahsetti, uzun uzun konuştu ve sonunda liglerin ertelenmesine karar verdiklerini söyledi. Yani bakanın bu açıklaması için 15 dakika boyunca virüs ile ilgi yapılan çalışmaların bir özetini dinlemek zorunda kaldık.

Şimdi iş ne kadar süre ile bu liglerin ertelendiğine geliyor. Malumunuz liglerde mücadele eden takımlarımızın durumları taraftarlar tarafından da merakla bekleniyor.

Kayserispor bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacaktı. Belki de farklı bir sonuç olacaktı ama bundan sonrasında nasıl bir durum ile karşı karşıya kalacağız gerçekten orasını şimdiden tahmin etmek oldukça güç. Her ne kadar takımların son durumlarından daha çok bünyelerindeki futbolcularında psikolojilerine göz atmalıyız. Liglere erteleme gelmiyor diye bakıyorum da Kayserispor’da futbolcular resmen kazan kaldırma durumuna gelmişlerdi. En azından bu durumun da olumlu sonuçlanması ile umarım verilecek arada her kesim iyi bir dinleme gerçekleştirir ve en azından yeniden başlangıç yapıldığında yüzlerimizin güleceği sonuçlarla alırız…