https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


LİGLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK GİBİ

Futbol konusunda ne olacağına ilişkin görüşler ortaya çıkmaya devam ederken diğer yandan futbolcular da kondisyonlarını koruma adına çalışmalarına evlerinde devam ediyorlar.


Futbolcuların bu konudaki çalışmalarının devam etmesi iyi bir haber. En azından liglerin herhangi bir tatil ortamında olsak da tamamlanması için ilerleyen ayları bekleyen yöneticiler bu konuda da söylemlerini dillendirmeye devam ediyor. UEFA Başkanı Caferin liglerin herhangi bir şekilde sonuçlandırılmasına pek razı görünmüyor. En kötü ihtimalle sıkıştırılmış bir şekilde maçların oynanarak sezonların tamamlanmasından yana görüş ortaya koymaya başlaması bizim için ve futbolcular için bir mesaj niteliği taşıyor. Belçika’da liglerin sonlandırılma kararını dahi benimsemediklerini dile getiren Caferin’in bu yaklaşımı sonrasında herkes şimdi bu salgın ne zaman sonuçlanacak sorusunun cevabına gözlerini çevirmiş durumdalar.

Kayserispor’da da sezon bu şekilde sonlandırılır diye düşünmek bence hazırlıksız olmakla eşdeğerdir. Bu nedenle ipin ucunu elden bırakmadan biz kendimizi lig devam edecek şeklinde motive edip rakipleri alt etmek için gün saymalıyız. Ben de ligin yaz döneminde çok zor şartlar altında oynanmasının büyük sorunları olacağını düşünsem de, yine de son söz UEFA’da gibi görünüyor.