https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Estetisyen Gönül Dirim


Korona Günleri

Merhaba Gür Haber Okurları


Meslek yaşantımın korona günleri ile biteceğini hiç ama hiç düşünmemiştim. Hep elim tuttuğu, gözüm gördüğü sürece çalışırım diyordum lakin plan yapmayacakmışım çünkü Allah'ın da daima bir planı vardır demeyi unutmuşum. Bugünlerde bunu tekrar hatırlamış oldum.

Korona virüsü ülkemize girdiğinden itibaren yani Mart 2020 itibari ile meslek yaşantımı noktalamak zorunda kaldım veya virgül attım diyelim. Ben de hayat eve sığar diyerek, hem kendimi hem de sevdiklerimi korumak için çalışmama kararı verdim. Fakat bu demek değil ki benim için her şey bitti! Aslında böylece hayatımın yeni bir evresi başladı.

Bundan sonra ki dönemde insanlık olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz hataları, hepimizin ciddi bir şekilde gözden geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Allah'ın izniyle bugünler geçecek ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır kanımca.

Dileğim; bugünlerin çabucak geçmesi ve hepimizin tekrar sağlıklı ortamlarda, tüm sevdiklerimizle birlikte mesleki yaşantımızı sürdürebilmektir. Buna ek olarak şahsım adına dileğim; Allah'ın yukarda söz ettiği gibi; ellerim tuttuğu ve gözlerim gördüğü müddetçe tüm güzel insanların güzelliklerine katkıda bulunmaya devam etme gücü vermesidir.

  

Sağlıkla Güzellikle Sevgiyle kalın...