https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Hüseyin Döngel


KÖRFEZ SAVAŞIYLA BAŞLATILAN YANGININ HEDEFLERİ VE GELİNEN SON DURUM

Birinci Körfez Savaşı’nın bitiminden sonra 1991’de, ABD ve Batı emperyalizmi, Irak’ın kuzeyinde Çekiç Güç’le, İsrail maşası, bir KDP ve KYB’ye bir yönetim kurmuşlardır.


Barzani ve Talabani ailesi ve aşiretleri bölgede güç olmuşlardır. Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyini birleştirip, sözde ‘Bağımsız Kürdistan’ devletini kurmak istiyorlar.

IRAK’IN KUZEYİ NASIL KUZEY IRAK OLDU

1991 yılında Irak’ın kuzeyindeki bölgeyi ‘kirli güç’ Çekiç Güç’le kurdular. İncirlik’ten kalkan savaş uçakları ile kobra helikopterler , insansız hava uçakları ile peşmergeleri korudular. Küresel BOP’çular ve işbirlikçileri Suriye’de devam eden iç savaştan faydalanarak, bölgede yeni değişimler peşindeler. Yaşananlar, BOP’un kan tutkusudur. Bugün Suriye’de olup bitenler, yaşananlar, sınırlarımızda cereyan eden hadiseler bunu ortaya koymaktadır.

Türkiye, Irak – Suriye –hattına dikkat etmelidir. PKK meselesi, Türkiye – Irak hattında sürerken bir de şimdi, PKK’nın Suriye kolu olan PYD yüzünden PKK meselesi Türkiye – Suriye sınırına da taşındı. Amaç, bölgede Türkiye’nin kaosa sürüklenmesi. Sınırlarımızda, ülkemizin güvenliğini yakından ilgilendiren çatışmalar yaşanıyor. Bölge, silahlı terör gruplarının insafına terk edildi, sınırlar delik deşik oldu, kevgire döndü. Her türlü yabancı istihbarat servisleri, ajanlar topraklarımızda cirit atıyor. ABD, İsrail, İngiliz, Rus, Alman, Fransız, İran, Suriye istihbarat elemanları Akdeniz ve Güneydoğu’da karargâh kurmuşlar, ofisler açmışlar. Topraklarımıza giren belli değil, çıkan belli değil. Bombalar, silahlar patlıyor! Silah baronları! Uyuşturucu baronları! Savaş ağaları! Petrol sevdalıları ! Bölgeden çıkmıyor.

915 km’lik Suriye sınırı ve 331 km’lik Irak sınırı yolgeçen hanına dönmüştür. PKK’lılar, El-Muhaberat bağlantılı derin sol örgütler, Suud ve Katar destekli Vahabi – Selefi gruplar cirit atıyor. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için iç ve dış mihraklar, beşinci kol gruplar bütün karanlık çalışmaları yürütüyorlar.

NATO ile bağlantılı gruplar topraklarımızda bürolar açıyorlar. CIA, Mossad, M15, El Muhaberat bölgede çok etkili faaliyetler yürütüyor. İran gizli servisi Savama ile Muhaberat iş birliği son hızıyla devam ediyor. Şii – Sünni – Selefi ayırımı üzerinden yürütülen kirli bir savaş vardır.

ABD ,İngiltere, Fransa, İsrail  PKK ya bağlı PYD/YPG ye destek verirken  Rusya ve İran ise  Esad rejimine destek vermekte. Öte yandan üst akıl ve körfez monarşisi  Harici- selefi tekfirci akımlara destek vermektedir.

Türkiye'nin  milli güvenliği ciddiyetle ele alınması gereken bir konudur. Küresel emperyalistlerin  Doğu Akdeniz’e  üsler kurmaları, askerî yığınak yapmaları, üşüşmeleri , vekalet savaşları  bizi, millî güvenlik konseptimizi yeniden tanımlamaya mecbur ediyor. Irak, Suriye ,Kıbrıs, Türkiye’nin millî güvenlik meselesidir!

 

TÜRKİYE, ORTA DOĞULULAŞTIRILMAK İSTENİYOR

Türkiye, hızla Orta Doğulaştırılmak isteniyor. Ülkemizi hedef alan alçakça saldırılar devam ediyor. Hedef Türkiye’dir. Küresel statüko ve taşeronları, Türkiye’yi bölgesel savaş alanına çevirmek istiyorlar.

Türk devletini hedef alan küresel senaryoların arkasında kapitalist, enternasyonal Bilderberg Group vardır. Türkiye’nin, küresel bir güç haline gelmesini istemeyen küresel emperyalizm, taşeron örgütler eliyle, ülkemizi istikrarsızlaştırmak istiyor. Küresel baronlar, savaş lobileri, silah lobileri Ortadoğu’yu Ankara’ya getirmeye çalışıyorlar. Türkiye, küresel devlet operasyonları ve organizasyonlarıyla karşı karşıya tam bir asimetrik savaş yapılıyor ülkemiz üzerinde. Suriyesiyle, Irakıyla Ortadoğu Türkiye’ye girmiştir.

Küresel güçler, Türkiye’nin PKK/PYD’ye karşı yürüttüğü sınır ötesi büyük operasyonlardan rahatsız olmuştur. Terör yuvalarına indirilen darbelerin Suriye ve Irak’taki çıkarlarına zarar verdiklerini görünce

Türkiye aleyhine kampanyalar başlamıştır. Özellikle Suriye – Türkiye sınır hattının uzunluğunu bildikleri için Türkiye’yi yoğun bir bölgesel savaşın merkezine çekmeye çalışıyorlar.

Sınırlarımızda etnik ve mezhep savaşları yapılıyor. Her türlü yabancı istihbarat servisleri topraklarımızda cirit atıyor. Etki ajanları, nüfus casusları devletimizin içine kadar sızmıştır. ABD, AB, Rus, İran, Esad yanlısı etki ajanları her yerde dolaşıyor.