Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 11.07.2024 16:56

Kayserispor’un ağır misafirleri ve menajerler

Facebook Twitter Linked-in

Sonunda beklenen fikstür çekilişi gerçekleştirildi. Temsilcimizin ligde nasıl bir sezon geçireceğine dair kısa bir yorumla yazıma başlamak isterim. Ligin ilk haftalarında ardı ardına deplasman olmasının dışında, takımlarla oynayacağı maçlar yorumlanabilir. Özellikle şampiyonluk için her dönem koşanlarla ilk haftalarda oynamasını beklerdim. En azından bu gibi takımlar ligin başı olduğu için ‘gaz’ alamayacaklarından dolayı sahada rahat bir şekilde mağlubiyeti yaşayan taraf olabiliyorlar. Lâkin bizim fikstüre bakınca bu takımlarla karşılaşma programları biraz daha ligin içine yayılmış gibi görünüyor. İlk hafta ‘BAY’ olmamız ise belki bir şans olacaktır. Hani ligin ilk haftasında kimin ne yaptığına dair bir fikrimiz olacak ve buna göre rakiplerimize karşı taktiğimizi geliştirebileceğizdir. 

Ligin fikstürü derken takımların hazırlanmalarına da kısa bir bakış yapmak gerekir. Kayserispor’un çarşamba günü idmanında ağır misafirleri vardı. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile birlikte oda başkanları ve Ankara’dan bir misafir daha takımın idmanını izleyerek destek verdiler. Başkan Ali Çamlı her ne kadar mali işlemler için çalışıyoruz dese de anladığım kadarıyla bu dönemde de iş dünyasından ciddi destek almaya devam edilecek. Sadece bu da değil. Kulübün geleni gideni eksik olmayınca aklıma ‘yasak kalktı mı?’ sorusu geliyor. Menajerlerin ardı arkası kesilmiyor gibi bir görüntüden söz ediliyor. Mutlaka oynayan isimlerin menajerleri vardır ama bu kadar yoğunluğu görünce yasak konusunda sanki bir kıvılcım göründü ve kadro için yeni isimler konusunda arayış hızlanmış gibi bir durumla karşı karşıya olduğumuzu da belirtmek isterim.

Yeni gelen hukukçular bu konuda yönetime garanti vermeye bile kalkmışlar. Bakalım bu İspanyollar ne yapacak? Umarım bu yasak olayı 15 gün veya bir ay içinde kalkar da biz de alacağımızı alır sonrasında yolumuza bakarız. Ne de olsa ligde var olma savaşı için geri sayım devam ediyor… 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB