https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’daki karışıklık lig sürecinde zarar veriyor

Mustafa Gürbüz


Son günlerde Kayserispor özelinde yaşananlara bakınca ne diyeceğimi bilemiyorum. Başkan Ali Çamlı görevini bırakacağını açıkladıktan sonra düzenlediği basın toplantısında ortaya atılan iddiaların yenilir, yutulur bir tarafının olmadığı görüşü spor kamuoyunda hâkim bir konudur. Bu iddiaların daha da fazlasının yine aynı yönetim tarafından gizlendiğini düşünenler de az sayıda değil. İşin neresinden bakacağımızı bilemiyorum. Kimisi yönetimde kalmak için elinden geleni yapıyor, kimisi de dışarıdan taş atarak sadece içini soğutuyor. Bir Allah’ın kulu da çıkıp da; ‘İşin aslı şu! Şurada şunlar oldu. Şu siyasilerin telkinleri ile biz şunları yaptık. Şu büyüğümüzün söylemi ile şuradaki yolu tercih ettik. Yaşanan süreçte kimisine eyvallahımız olmadı, kimisine de ne harcadıysa fazlasıyla ödedik’ demiyor. 

Hep kapalı kapılar ardında kalması gereken konular olarak fısıldanan başlıkları ortaya çıkarmak için kimimiz hafiyelik yaparak belgelere ulaşmaya çalışıyor, kimilerimiz de laf getirip götürenlerin söylemlerinden kendilerine bir yol çiziyor. Yani anlayacağımız kulüple ilgili ciddi bir yaklaşımı son yaşananlardan sonra da net bir şekilde göremiyorum. Kim olursa olsun, bu kulübün menfaati için diye konuşan kim varsa, söylemlerine artık şüphe ile bakıldığının notunu paylaşmak isterim. 

Kayserispor her gün yeni bir olayla gündeme gelmemelidir. Bunu yapan kim olursa olsun, cevabı her platformda verilmelidir. Unutulan bir şey var. Lig başladı ve bizim taraftarlarla birlikte lige motive olmamız gerekiyor. Kimisi menajer ücretlerinden, kimisi bitcoinlerden kimisi de laf olsun diye sosyal medya ortamlarından yazmaya çalışıyor. Kime, nasıl hizmet edildiğinin farkında değiller. Genel kurul yapılacaksa yapılır. Başkan değişecekse değişir. Ama olaylar lig başladığı şu günlerde cereyan etmemelidir. Bu kadar anlamsız bir durum olamaz. Kayserispor’a yapılacak en kötü hareket bu zamanda ligden uzak konularla kamuoyunu meşgul etmektir. Bakalım bu saatten sonra da ne yapacağız. Biz Konya için motive olalım vesselam…