Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 18.10.2024 18:26

Kayserispor’da yeni kaynaklar için neler yapılıyor?

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’de bu hafta sahasında Gaziantepspor’u konuk edecek olan temsilcimizde hazırlıkların son bölümleri de yapıldı ve futbolcular yeni teknik heyetle, taraftarın karşısına çıkmaya hazır durumda. Kulüpten gelen haberler takımın durumunun çok iyi olduğu, hatta moral ve motivasyon konusunda da yeni heyete bir hayli alışmış görüntü ortaya çıkarttıkları şeklinde. Her ne kadar bu durum için hâlâ bekleyip görmek gerekir desem de umarım futbolcular farklı bir atraksiyona kalkışmazlar ve taraftarları hüsrana uğratacak bir skorla da bizleri karşı karşıya bırakmazlar.

‘İlk yarıda en az 2-0 öne geçeriz’ diyen bazı dostlarımın tahminlerini gülümseyerek karşılasam da rakibin de ‘bu ligde nasıl kalırız’ hesabını yaptığını unutmamak gerekir. Temsilcimizin belki tek avantajı uzun süredir sakatlıkları bulunan futbolcuların yeniden formalarına kavuşması olarak yorumlanabilir. Ancak unutulmamalıdır ki, temsilcimiz genç yetenekleri de bu zaman zarfında kazanmak için yoğun bir çaba içerisinde. Teknik heyetin özellikle Sinan Karaoğlu’nun yapması gereken de alt yapıdan gelenleri biraz daha ön plana çıkartacak şekilde sahada tutmasıdır. 

Yönetim her ne kadar bu süreçte sessiz gibi görünse de aslında mali olarak nasıl bir çıkar yol bulunabilir bunu sorgulamaya hatta yolunu aramaya devam ediyorlar. Sponsorlukların altı çizildiğinde pek bir anlam ifade etmeyen meblağ denilse de, aslında bu zamana kadar bu sponsorlukların takımı ayakta tuttuğunu aklımızdan çıkartmamalıyız. Her ne kadar bazı iş adamlarının etrafında dönen ihale söylemleri olsa da bunlar da babalarının hayrına kulübe gelen kaynaklar değil. Bu yüzden kulübün yapısında mutlak devam arz edecek kaynaklara yönelmek gerekiyor. Umarım bu konuda da bir çözüm yolu bulunur. Geçmişte bir benzin istasyonunda söz edilmiş olsa da bu gibi bazı argümanlar için kulübün artık şirket olduğu unutulmamalıdır. Mesela Erciyes Dağı’nda bir konaklama merkezi gibi… 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB