Şevket TEKİN

Tarih: 15.07.2024 13:49

KAYSERİSPOR’DA TRANSFER BİLMECESİ

Facebook Twitter Linked-in

Bellona Kayserispor, 2023-2024 sezonu öncesinde yine transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, transfer yasağını kaldırabilmek için hummalı bir çalışma içine girdi. Geride kalan sezonda birçok dosyayı kapattığını açıklayan sarı-kırmızılı yönetimin yeni sezon için neler yapacağı ise spor kamuoyunda merak konusu oldu. 

Geri kalan sezonda transfer yasağı, transfer sezonunun sona ermesine bir kaç gün kala kaldırılmış ve yeni transferler takıma katılmıştı. Bu süreç hem taraftar hem de spor kamuoyunda birçok dedikodunun ortaya çıkmasına neden olmuştu. Umarım bu sezonda da aynı duruma düşmeyiz. Bence sezon öncesi yaşanan sürecin sorunlu geçmesi, Kayserispor’un sezon içerisindeki performansını da doğrudan etkiliyor. Kayserispor yönetimi, bir an önce durumu sonlandırmalı ve takımı bir bütün halinde kamuoyunu duyurmalıdır. Her kadar Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, transfer yasağını kaldırmak için “Yoğun çaba sarf ediyoruz” dese de, sorunların veya pürüzlerin bir an önce kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki Bellona Kayserispor, sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında Samsunspor ile hazırlık maçına da çıktı. 

Asbaşkan Açıkalın, ‘Bizim de oturmuş bir takımımız var. Sezona hazırlanıyoruz. Daha güzel daha verimli olacağını düşünüyoruz' diyor ama bence, süreç daha hızlandırılıp Teknik Direktör Burak Yılmaz’ın istediği oyuncular bir önce takıma katılmalıdır. Transfer yasağının konuşulduğu bu dönemde dikkatimi çeken durumlardan bir tanesi de her yıl olduğu Onursal Başkan ve önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Kayserispor’a ziyareti oldu. Bakan beyin desteği elbette şart ama yönetiminde elini taşın altını koyması gerekiyor. Artık bir an önce yasağı kaldırın ve Kayserispor’a gönül veren insanların da içi rahat etsin..


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB