Şevket TEKİN

Tarih: 05.08.2024 16:29

Kayserispor'da tahta kapalı, oyun kötü

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor’da transfer tahtası kapalı. Mevcut oyuncularla yola devam ediliyor, hazırlık maçlarında oynanan oyun ise tat vermiyor. Üç hazırlık karşılaşmasına çıkan Kayserispor, üç karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. İlk haftayı maç oynamadan tamamlayacak sarı-kırmızılı temsilcimizin sezona nasıl giriş yapacağı ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

Sezona genel kurul ile başlayan Kayserispor’da Teknik Sorumlu Burak Yılmaz ile yola devam edileceği duyuruldu. Bence bunlardan daha önemli olan ise transfer tahtasının açılmasıydı. Başkan Ali Çamlı, önceki Başkan Berna Gözbaşı’nı hedef göstererek, “Berna Gözbaşı sarı kırmızılı kulübe koydurduğu ve Yapı Kredi'ye sattığı temlik nedeniyle kulüpteki gidişat bütünüyle kilitlendi” dedi. Bunu demesiyle ilgili bence sorun yok. Sonuç olarak Ali Çamlı, Berna Gözbaşı’nın da yönetimindeydi. İyi de bunların yaşanabileceğini bilen Başkan Ali Çamlı ve yönetimi, neden tedbir almadı? Kadronun yeterli olduğunu düşündükleri için mi, yoksa Burak Yılmaz elinde sihirli değnek olduğu için mi? Dedikodulara bakılırsa, yeni sezona doğrudan yasakla başlayacağız ve uzunca bir süre transfer tahtası açılamayacak. Dedikodulara bakalım dememdeki sebep ise mahir başkan Ali Çamlı ya da ekibinin hiç ses çıkarmamasından dolayıdır. Tamamen sessizliğe gömüldüler ve görünmediklerini düşünüyorlar. 

Yönetimin dışında bir de kimseyi tatmin etmeyen sahadaki oyunu var. Tamam, kamp dönemini burada geçirdik. Belki elimizdeki imkânlar kısıtlı ama geride kalan sezonda da beraber oynayan bir kadromuz var. Lig öncesi hazırlık maçlarında alınan sonuçlara takılmamak gerektiğini ben de biliyorum. Lige hazırlık dönemi olunca, bakmadan geçemiyoruz. Hazırlık karşılaşmaları, ne spor kamuoyunu ne de taraftarı tatmin etti. Bu oyuncu grubu ile bence, sezonu istediğimiz yerde tamamlayamayız. Takıma vasat demek bile az kalır. Söylemeyim diyorum ama Teknik Sorumlumuz ve ekibi, şapkalarını önlerine koysunlar ve biraz düşünsünler, geride kalan sezonda yapmadığımız ne var diye! Bu arada hazırlık karşılaşmalarında alınan olumsuz sonuçların ardından Burak Yılmaz’ın takımı bırakacağına dair haberler de yazılmaya başladı. Tabii hemen işinin ehli Başkanımız Ali Çamlı, “Kıymetli Hocamız Burak Yılmaz görevinin başındadır” dedi. Burak Yılmaz, kalır ya da kalmaz buna bir şey diyemem. Lig başladığında ve biz, istediğimiz sonuçları elde edemeyince, her zaman olduğu gibi fatura ilk olarak teknik direktöre kesilir. Bence, Kayserispor’un 2024-2025 sezonunda şansa daha çok ihtiyacı var. Yoksa bu yönetim ve bu takımla Kayserispor’un bir yere ulaşamayacağını düşünüyorum. İnşallah yanılan ben olurum. Yani en azından öyle umut ediyorum. 

 

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB