https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da sorun yumağı çözümü

Kayserispor’da sorun yumağı çözümü


Süper Lig’de zorlu bir haftayı geride bırakmak isteyen ve bu hafta içinde tesislerinde çalışmalarını aksatmayan temsilcimizde futbolcularla yapılan görüşmeler neticesinde, nasıl bir tablonun ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Başkan Çamlı’nın daha önceki yaptığı görüşmelerde bir sorun olmadığı belirtilse de, kulüp içinde özellikle yeni dönem öncesinde saha içinde bazı isteksiz hallerde bulunan futbolcuların teke tek görüşmelerde Başkan Çamlı ile ne görüşeceği şimdiden spor kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Saha içinde bazı oyuncuların sezon sonunda bitecek olan sözleşmelerini yenilemediği iddia edilirken, bu isimlerin dışında bazı futbolcuların da, kulüpteki idare sisteminden dolayı bazı profesyonellere karşı tavır içinde oldukları ima ediliyor. 

Trabzon gibi önemli bir maç öncesinde kulüp içinde herhangi bir sorun istemeyen yönetimin, mali konulardaki sıkışıklığı aşmaya çalıştıkları ve futbolcuların alacakları maaş ve taksitlerle ilgili de önümüzdeki günlerde bir ödeme gerçekleştirecekleri belirtildi. Her ne kadar ekonominin zorlu geçtiği şu günlerde para bulmanın zor olduğunu bilsek de, Kayserispor yönetiminin böylesi bir çalışma içinde olması, ligin son zamanlarında bir aksaklığa mahal verilmemesi için önemli diye belirtiliyor. 

Kayserispor sadece ligin son haftalarına hazırlanmakla kalmıyor. Ayrıca silinen 3 puanı için de bir grup hukukçu ile bu hakkını, ülke dışındaki yargı organlarında aramaya devam ediyor. Bu gelişmelerin ışığında hafta sonunda evimizde Trabzonspor’u konuk edeceğiz. Trabzonspor cezası nedeniyle taraftar konusunda sıkıntılı. Umarım cumartesi günü oynanacak olan maçta, istediklerimizi yapar ve sahada gülen taraf biz oluruz. Ancak bu maçın ne denli olduğunu da bildiğim için bir puanın bile bizim için önemini buradan bir kez daha belirtmiş olayım. Haydi, taraftar bu maçta iş size düşüyor…