Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 08.10.2024 18:01

Kayserispor’da sessiz bir gün

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor, bu hafta verilen arayı değerlendirmek adına dinlenmeye çekilen futbolcuları sayesinde günü sessiz sedasız geçiren bir kulüp oldu. Her ne kadar bazı futbolcuların milli takımlarda olma hayali olsa da, ligde iyi gitmeyen bir yapımız olduğu için teknik adamların futbolcu seçimlerinde bizim kulüpten yana bir düşünce içinde olmamasının tek sebebi hep yukarıda yer alan takımlardan yana seçim yaptıklarındandır. Verilen ara umarım futbolcular üzerinde de olumlu etki yapar. Hani sezon başından bu yana dediğimiz gibi ‘bu futbolcularda bir sorun var ama ne olduğunu ilerleyen haftalarda daha net göreceğiz’ sözü aslında Başakşehir maçıyla bir nebze olsun kendisini göstermiş oldu. 

Maçın başlaması ve saha içindeki performansları bir kenara gencinden yaşlısına bir farklılık gözüme çarptı. Demek ki sağda solda konuşulan bazı konu başlıkları gerçeği anlatıyormuş diye içimden geçirdim. Burak Yılmaz ile bazı futbolcuların arasında gerginliğin olduğu hatta sadece sözde değil, bir hayli tartışmalı anların olduğundan söz edilmiş ve bu futbolcuların da saha içinde performansı tam olarak ortaya koyamadıklarından söz edilmişti. Umarım yaşanan değişim sonrasında böyle bir sorun da kalmaz ve futbolcular zaten zorlu bir süreçte olduğumuz şu günlerde en iyisini yaparak ligde yolumuza devam etmemiz için gereken puanlara bir an öncesinde ulaşırlar. 

Milli maç nedeniyle perşembe gününe kadar izinli olan futbolcular için yeni teknik heyetle kaynaşma tarihi de ne yazık ki yine perşembe olarak belirtiliyor. Bakalım idmanda kimler ne yapacak, ben de şimdiden merak etmeye başladım… 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB