Şevket TEKİN


Kayserispor'da neler oluyor

Şevket TEKİN


Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor’da her şey karma karışık bir hal aldı. Sezon hazırlıkları mevcut oyuncularla devam ederken, aksayan yönler için transfer yapılamıyor. Temsilcimiz, ilk hazırlık karşılaşmasında mağlup ayrılmakla kalmayıp, tüm eksi yönlerini de açığa çıkardı. Şimdi ise Kayserispor, Ankaragücü ile hazırlık karşılaşması oynayacak. Bu karşılaşmanın da Samsunspor karşılaşması gibi olacağı şimdiden görünüyor. 

Geride kalan sezona da transfer yasağı ile başladık. Çağdaş Atan gitti, Recep Uçar geldi. Bu da tutmadı ve sezonu Burak Yılmaz ile sonlandırdık. Tabii bu süreçte önce transfer yasağını kaldırdık. Ardından yeniden transfer yasağı geldi. Transfer yasağı bitti derken, yeniden ceza aldık. Başkan Ali Çamlı, sonraki sezondan umutlu olsa da, 2024-2025 sezonu öncesi yeniden transfer yasağı geldi. Başkan Çamlı, sorunun Berna Gözbaşı’nın koyduğu temlikler olduğunu açıkladı. İki başkan karşı karşıya geldi. Tabii bu durumda da sonuç elde edilemedi ve yine transfer yasağı ile sezonu bekliyoruz. Kim ya da kimle bu durumu çözer kestiremiyorum ama bir an önce transfer yasağının kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki yeni sezonda, geride kalan sezonda olduğu kadar şanslı olamayabiliriz. Zorlu bir fikstür, kadrosunu güçlendirmiş ve iyi çalışan ekipler var. Biz ise sadece eldeki oyuncular yetiniyoruz. Dua ediyoruz ki, transfer tahtasını bir an önce açalım. Bu arada geride kalan sezonda olduğu gibi transferleri yapıp tahtasını açılmasını mı, bekleyeceğiz? 

Bunlar yaşananlar ama yaşanacaklar ya da yapılan çalışmalarla ilgili Kayserispor yönetiminde henüz açıklama yapmadı. Çalışma varsa nasıl bir yol izleniyor. Ya da bir çalışma var mı? Kayserispor taraftarları ve spor kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekiyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve yönetiminin umarım transfer yasağı ile ilgili gerçek bir çalışması vardır. Aksi halde küme düşme adayı bir takıma sahip olduğumuza inanıyorum.