Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 02.10.2024 18:45

Kayserispor’da karmaşaya son versek

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor’da yaşanan teknik adam arayışında hâlâ bir gelişmenin olmaması dikkatimi çekti. Aslında hafta başında bu konuda bazı isimlerle görüşmelerin yapıldığı ve bir isim üzerinde de ilimizdeki söz sahibi kişilerin fikir beyan ettikleri ifade edilmişti. O günden sonra kimin ne yaptığını bizzat kulüp içerisinden öğrenmek yerine yaygın basının haber sitelerindeki manşetlerden öğrenmeye başladık. Mesela Fenerbahçe’nin de başında yer alan İsmail Kartal ismini duyunca hemen yöneticilerle iletişime geçtim. Gerçi basından sorumlu olan birisi var mı onu bilmiyorum da, Başkan Ali Çamlı belki birilerine bir söz vermiştir diye aramak durumunda kaldım. Yöneticilerin kesin bir isim konusunda söylemlerinin olmadığını duyunca çok şaşırdım. Çünkü İstanbul basını maşallah Kayserispor’a birilerini getirebilmek için bir bir isimleri ön sıraya atmaya başladılar. Belki bu konuda Başkan Çamlı her zaman olduğu gibi bir arkadaşını görevlendirebilirse biz de en azından Kayserispor taraftarına net ifadeler vermek isteriz. 

Başkan Çamlı demişken kulağıma gelen bilgileri isterseniz sizlerle paylaşayım. Tolunay Kafkas, İbrahim Üzülmez, Levent Şahin, Rıza Çalımbay, Şota gibi isimler üzerinde tartışmalar süre geliyor. Bakalım bu isimler mi yoksa sürpriz bir isim mi, ben de merak içindeyim.

Gerçi kim gelirse gelsin yapılması gereken, takım dokusuna uyacak bir ismin takımın başında olması ya ne diyeyim. Bizden daha iyi bilen yönetim var. Onlar en azından kimin bu takımı düzlüğe çıkartacağını daha iyi bilirler. Ne de olsa onlar bu işi iyi bildikleri için kulübün başında değiller mi? 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB