https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da her şey hazır!

Kayserispor’da tüm hazırlıklar tamam ve Malatyaspor maçından alınacak galibiyetle ligde çıkışın devam edeceği inancı tüm futbolcular ve yönetime sirayet etmiş.


Yani artık tüm hazırlıklarımız tamam geriye doğru sayıyoruz diyorlar. Evet, ligde ne yapacak soruları ile sık sık karşıya kaldığımız Kayserispor zor bir dönemece daha geldi. Ligin alt sıralarından kurtulmak için ellerinden geleni yapmaları gereken futbolcuların 90 dakikalık bir zor sınavları daha var. Başlarında Kayserili hocanın olacağını düşündüğüm takım umarım iç sahada Malatyaspor karşısında da galibiyeti alan taraf olacaktır. Kayserili hocadan bahsetmişken Uğur Kulaksız için de bir parantez açmak gerekecek. Sarı-kırmızlı futbolcularla çok iyi kaynaşmış olan Uğur Hoca’nın bence gelecek olan yeni teknik heyetin de içinde yer alması gerekir. En azından eskiden de olduğu gibi bir Kayserili çalıştırıcı teknik heyette olduğunda takımda ahenk de tam olur. Uğur Kulaksız her ne kadar alt yapıdaki önemli isim olsa da Kayseri spor kamuoyunun da yakından tanıdığı hatta futbolcuların da iyi bildiği bir isim. Kısacası böyle bir adım atılırsa Kayserispor kazançlı olur.

Gelelim Malatyaspor maçına. Sıkıntılı süreçten kurtulmak için yakılan ateş bu maçla bir kat daha harlanmak isteyecek. Ligin şu anda sondan bir üst sırasında olduğumuzu düşünürsek üstümüzde yer alan takımlarla aradaki farkı azaltmak için böylesi maçı kazanmak hatta gerekirse bir sonrası için de aynı tarifeyi uygulamamız gerekiyor. Başkan Berna Gözbaşı anladığım kadarıyla yeni gelen teknik heyetin de isteği doğrultusunda bazı isimler için girişimler yapacak. Bu da kısa zamanda olacak benden söylemesi…