Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da, Antep hazırlıkları

gurbuz@kayserigurhaber.com


Kayserispor, hafta sonunda sahasında Gaziantepspor’u konuk edecek. Bu önemli maç öncesinde bir dizi kararın alınması taraftar yönünden değerlendirildiğinde olumlu bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar biz deplasman maçlarında yer almadığımızda sinirlensek üzülsek de, aynı durum bu sefer rakip için geçerli diyeceğiz. Geçenlerde güvenlik toplantısı yapılmış ve buradan çıkan sonuç olarak da rakibin taraftarının maça alınmaması kararlaştırılmıştı. İşte bu karar sonrasında evimizde cumartesi günü oynayacağımız maçı sadece bizim taraftarın izleyeceğini belirtmek gerekir. 

Alınan bu karar sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlara büyük iş düşüyor. Her ne kadar desteklemek konusunda maçın gününü bahane edenler olsa da, en azından ligin şu başlangıç haftaları dediğimiz zamanlarında takımı yalnız bırakmamak adına destek vermeye çalışmalıyız. 

Ligde verilen aradan sonra yeni teknik ekiple ilk maçımıza çıkacağız. Kendisinden emin olan teknik adamın bu maçta vereceği sınavı ben de merakla bekliyorum. Umarım kan uyuşması olur da rakip karşısında farklı bir Kayserispor’u görürüz. Her ne kadar sakatlığı bulunan futbolculardan şikayet etsek de, en azından onların da kadroya dahil olması ile yeni transferlerimiz için de bir ‘hoş geldin’ maçı olacak diye düşünüyorum. 

Yönetim maç öncesinde sabırla günlerin geçmesini bekliyor. Onlar da idmanlarda ortaya konan performanstan memnun olduklarını belirtiyorlar. Bu işin maça yansıyacağını kestirmek ise onlar açısından da çok zor bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Hâl böyle olunca da yapılması gereken önce Gazinatep maçı sonrasında ise yeni teknik heyet için yorumlar diyeceğiz…