Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 19.08.2024 18:34

Kayserispor’da ‘al gülüm ver gülüm’ meseleler

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor’da genel kurul kararı alındı. Bu saatten sonra yeni bir yönetim olgusu için memlekette her bir yanda, kapalı kapılar ardında konuşmaların devam etmesini bekliyorum. Sadece konuşmaların yapılacağı bu mekânlarda, ne yazık ki somut adımların atılmayacağını da ayrıca belirtmek isterim. Alacaklı-borçlu davası devam eden günümüzde kimin nasıl bir yol izleyeceği ise hâlâ net bir şekilde belirtilmiyor. Ali Çamlı kesin bir dille, ‘ben onlar için kendimi ortaya atmam’ demeye getiriyor. İyi de daha öncesinde bu kulüpte para bularak geçmişe ait borçları ödeyenlerin ne günahı vardı diye sormazlar mı adama?  

Sormazlar cancağızım sormazlar bu memlekette! Kimin ne yaptığı veya kime zarar verdiğine değil, kimin üst tepeden aldığı güçle ne iş yaptığına veya söylemine kulak kabartırlar. Ne yazık ki bu memlekette hâlâ üzerine bu etkileri alarak yol yürüyenler var ve onları da üzerine büyü tozu dökülmüş takip eden insanlar… 

Kısacası yakın zamanda yani eylül ayının başında bir genel kurul kararı alınmış. Bu takvim 15 gün daha sarkabilir. Yeni bir dönem için geri sayım başlamış oldu. İyi de daha geçen aylarda yaptığımız genel kurul sonrasında bizim Avrupa’dan birçok ismi yönetime dahil etmişliğimiz olmuştu. Şimdi onlar ne olacak? 

Kısacası Ali Çamlı’nın aklındaki nedir bilmem. Sadece bu zamanda ortaya çıkan tablonun hiçbir izahının olmadığını hatta bu işe daha öncesinde nokta konacaksa konması gerektiğidir. Berna Gözbaşı’nın temlik olayını yaklaşık 6 aydan beridir yazıp çiziyoruz. Yeni başımıza musallat olmuş bir durum değil. Borçlular daha öncesinde çok sayıda olunca onların sırasını teker teker bitirdik ve sıradaki alacaklı dedik. O da Berna Gözbaşı oldu. Hakkı var ya da yok. Bu konuda yorum yapmayacağım. Sadece şunu sormak isterim: Bu memlekette hani milletvekilimizi aracı yapıp da bir orta yol bulacaktık. Sahi ne oldu bu çözüm yolumuz? Kim ne dedi de birden bire tüm çözüm yolları kapanmış oldu? 

Daha çok söylenecek söz var da neyse diyorum şimdilik bekleyip görelim… 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB