Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor zoru başarabilecek mi?

Kayserispor zoru başarabilecek mi?


Kayserispor’da sancılı günlerin geride kalması ve yeni sezonda sorun yaşanmaması için yönetim kanadında çalışmalar devam ediyor. Başkan Ali Çamlı ‘her ne olursa olsun, bu ligde kalıcı bir ekip olacağız’ dese de, taraftarın tahtanın kapalı olması ve takviye yapılamaması halinde sıkıntı yaşanacağı tezini savunması devam ediyor. Kısacası yeni sezon öncesinde her ne kadar harıl harıl yönetim, hukuk mücadelesi veriyor desek de, ortaya bir sonuç çıkmaması nedeniyle sıkıntılar devam ediyor. 

Son olarak İspanyol hukukçular tarafından davanın süreci takip edildiği ifade ediliyor. Yine sonuç konusunda aceleci olunmaması ve birkaç hafta içinde sonucun çıkabileceği de belirtiliyor. Dediğim gibi hâl böyle olunca yapılacak olan da bekleyip görmek ve bu duruma göre hareket etmek olacaktır. 

Kayserispor’da yönetim böylesi konularla uğraşırken diğer yandan kulübü ziyaret eden ve Başkan Çamlı’dan son durumlarla ilgili bilgiler alan ziyaretçiler de ilimizde bir hayli gündem olmuş gibi görünüyor. Bu ziyaretin sebebi sadece moral değil diyen taraftarlar da, sezon öncesinde belki de ‘mali konularda temsilcimizin yanında olunacağının bir sinyali mi verildi ‘diye akıllara gelmiyor dersem yalan olur. 

Kısacası bilinmezler içinde yüzen bir Kayserispor var. Umarım ne yaptığını bilen bir ekip dediğimiz Ali Çamlı ve ekibi bu durumların üstünden gelebilirler. Her ne olursa olsun ligin devamı ve temsilcimizin de bu ligde kalıcı olmasını bekliyoruz. Sadece bu değil her zaman ligden düşmemek hedefimiz denilirdi. Biz bu sözün artık rafa kalkıp ligin orta sıralarını ya da üst sırlarının zorlayan ekip neden olmayalım diye de sormak isterim…