Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor yeni döneme başladı

gurbuz@kayserigurhaber.com


Kayserispor yeni teknik ekibiyle ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Sinan Kaloğlu idman öncesinde futbolcularla bir araya gelerek, hedeflerinden ve ne istediğinden bahsetti. Umarım bu konuşma sonrasında futbolcular da bir nebze olsun geçmişi unutarak ligde daha iyi oynamanın yollarını bulmuşlardır. Ne de olsa takımın saha içinde ne yaptığını bazı zamanlarda anlayamıyorum. Sinan Hoca’nın ne yapacağından daha çok göreve geldiği günden sonra yaptığı işlere bakacak olursak en doğrusu gerçekleşmiş. Teknik Direktör olarak pek başarılı dönem geçiremeyen Burak Yılmaz’dan takım hakkında bilgiler almaya çalışmış. Ama bu arada kendisinin ayrı bir yoğurt yediğini laf arasında sıkıştırmayı ihmal etmedi. Yani anlayacağınız yeni dönem Kayserispor için resmen başladı. Bu hafta maç oynanamayacak ama haftaya Gaziantep karşısında farklı bir futbolcu topluluğunu görürsek şaşırmayalım. 

Ligde verilen arayı en iyi şekilde geçireceklerini belirten Sinan Kaloğlu taraftara da Kayserispor’un yalnız bırakılmaması konusunda çağrıda bulunuyor. Bu saatten sonra hocanın kim olduğundan daha çok yapılacak karşılaşmalarda takıma destek vermek ve her şeyi zamana bırakmak gerekiyor. İlk başlarda ben de hoca konusunda tepkimi dile getirsem de bu saatten sonra yönetim bütün inisiyatifi üzerine alarak ‘Kaloğlu’ dedi. 

Kayserispor’da yeni dönem için her ne kadar futbolcuların da üzerine düşenler varsa da, umarım bu konuda bir sorun çıkarmazlar. Bunun için de yine yönetime iş düşüyor. Yapılması gereken futbolcuların mali açıdan rahatlamalarına olanak sağlanması. Bu konuda da maaş ve maç başları gibi konularda hassas davranılması. Eğer ki bu durumları düzene oturtabilirsek ligde fazla bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum