Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor yeni bir sayfa açıyor

Mustafa Gürbüz


Kayserispor lige verilen araya bir puanla girmenin sevincini yaşıyor. En azından başında alt yapı hocalarıyla çıktığı karşılaşmayı kaybetmeyen ve bir puan da olsa zorlu rakibinden almasını bilen bir takım olarak karşımızda yer alıyor. Her ne kadar geçmişin hesaplarının görüldüğü bir karşılaşma olsa da baktığınız zaman Kemen, Deniz gibi sarı-kırmızlı formayı terleten isimlerin dişe diş mücadelesine sahne olan bir maçtı. Her zaman karşımızda yer alan rakiplerin bünyesinde bizi bilen ve eski hesabı olan takımlar oluyor. Olsalar da gerçi pek fark etmiyor. Futbolcularımız eğer ki o gün kendilerini maça iyi motive edip de, kulüp tarafından kafalarında soru işaretleri yoksa sahada ellerinden geleni yaptıkları gibi rakibe de zor anlar yaşatmasını biliyorlar. 

Şimdi lige bir mola denildi. Kayserispor da bu arada yeni teknik ekibi ile tanışacak ve yeni dönem için lige yeni bir başlangıç yapacak. Biraz geç başlayacak olsalar da, yine de kafalarının bir tarafında rahatlama olduğunu düşünüyorum. Burak Yılmaz ile sahada bir türlü var olma savaşı içinde olamayan sarı-kırmızılı futbolcuların, yeni dönem öncesinde Başakşehir maçı eğer ki bir yanıltma değilse, bir anlamda tepkilerinin de sona erdiğini düşünmeye başladım.

Yeni dönemde neler olacak, şu anda gizemli bir konu. Çünkü teknik heyetin futbolcularla neler yapacaklarını saha içinde nasıl bir dizilim tercihi olacağını birkaç hafta içinde net bir şekilde çözmüş olacağız. Umarım yeni dönem futbolcular açısından güzel olur da saha içinde onlar her ne kadar umursamaz tavırlar içinde olsalar da bizler tribünde daha rahat maçlar izleriz.