Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor tahtayı açamayacak mı?

Kayserispor tahtayı açamayacak mı?


Süper Lig temsilcimiz Bellona Kayserispor’da ikinci etap kamp dönemi başladı.Temsilcimiz bu dönemde hazırlık karşılaşmaları oynayarak ‘lige hazırım’ mesajı vermeye hazırlanıyor. Her ne kadar kadro konusunda kulüp dışından serzenişler olsa da, teknik heyetin bu konuda raporunu yönetime sunduğu ve neler yapılması gerektiği konusunda da görüştüğü belirtiliyor.

Kamp döneminde ilk önce hafta içinde Konyaspor ile bir hazırlık maçı oynayacak olan temsilcimizin, ilerleyen günlerde Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde bulunan yurt dışı ekipleriyle de karşılaşması bekleniyor. Yapılacak olan hazırlık karşılaşmaları ile genç oyuncuların da kadroda yer almaları ihtimaline göre bir programlar yapılıyor. 

Tahta konusunda net bir adım atılmadığı ve hukukçulardan da umut veren bir açıklama gelmediği için kafaların karışık olduğunu biliyorum. Umutla bekleyiş devam etse de, lige başlayacak olan takımın bu bekleyişi fazla sürdürmeyeceği ifade ediliyor. Temsilcimizde gençlerin de yeni sezonda kadroda olacakları ihtimaline göre çalışmalar yapılıyor. Bu sezon Teknik Direktör Burak Yılmaz’ın da kadroda eksikler var şeklinde mazereti öne sürmeyeceğini daha öncesinden belirtmesi aslında yönetiminde elini rahatlatıyor. Her ne kadar kadrodaki isimleri elimizde tutma başarısı göstermeye çalışsak da en azından Mehdi konusunda nerede olduğumuzu sadece üstünkörü açıklamalarla sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

Mehdi konusunda daha öncesinde arada 400 bin Avro fark olduğundan söz etmiştik ve bu fark konusunda da bir orta yol bulundu diye kulağımıza fısıldanmıştı. Bu fısıldanmanın üzerinden bir hafta geçti ama hâlâ kamuoyuna yansıyan net bir gelişme yok…