https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor şirket kararı aldı ama…

Kayserispor için mali konularda ne kadar konuşsak da, bir türlü çözüm odaklı bir gelişmenin yaşanmadığına şahit olmak gerçekten insanın canını sıkmaya yetiyor.


Bakıyorum da bu işle ilgili her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Şirketleşme kararı alındıktan sonra bu konuda adımların atıldığını hatta her şeyin tamam olduğunu belirterek ortalığın güllük gülistanlık olduğunu ifade edenler çok büyük bir yanılgının içindeler. Kısacası kulüp olarak mali yapımızın hala kırılgan olduğunu belirtmek isterim. Şirketleşme yapılsa da, önemli olan o şirketin içini doldurabilmek. Yani dışarıya muhtaç olmadan ihtiyaçlarını gidermesi için bir çözüm yolu bulmak.

Çözüm demişken aslında bu konuda akıllara bazı düşünceler gelebilir. Bu düşüncelerimizin de ilki her zaman olduğu gibi şehrin bazı noktalarında iş yapan kısacası ‘akar’ diye tabir edilecek işleyen yerlerin (otopark, akaryakıt istasyonu vb.) yerlerin bu şirkete geçmesidir. Şehrin muhtelif yerlerinde bu çalışmaya destek vermekle birlikte benim bir başka konuda daha düşüncem olduğunu belirteyim. Kayserispor tıpkı Fenerbahçe’nin ‘Topuk Yaylası’ndaki tesisi gibi Erciyes’te de bir yeri olsa, burada hem kendisi hem de dışarıdan kullanmak isteyenlere kirala yöntemi ile kasasına giriş olsa çok mu fazla şey istemiş oluruz. Dediğim gibi bu gibi düşünceleri daha da artırmak elimizde ama bunu uygulayabilecek miyiz? İşte bunu da zaman gösterecektir…