https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor ilk maçına hazır

Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor sezona iyi bir başlangıç yapmak için sahasında Sivasspor'u yenmek istiyor. Her ne kadar kadro konusunda taraftarın kafasında soru işaretleri olsa da önemli olan sahaya çıkacak olan kadronun göstereceği performans olacak. Rakip karşısında ligin ilk maçını oynayacak olan temsilcimizde ilk 11'de gol yollarında belki de Nazon'un eksikliğini hissedebiliriz. Bu karşılaşmada daha öncesinde oynanan Vanspor maçının taktiksel çalışmasının bir örneğini göreceğiz. Özellikle defans konusunda hataların olduğunu belirtmiştim. Oynanan hazırlık karşılaşmalarında defansta hâlâ aradığını bulamayan Burak Yılmaz'ın nasıl bir kombinasyon yapacağı da merak ediliyor. 

Taraftarlar sosyal medya hesapları üzerinden tribünlerin dolması konusunda maça birbirlerini davet ediyorlar. Yönetim ilk hafta maçında takımın tribün desteğinin büyük olması için çabalıyor. Bana göre de temsilcimizin ilk hafta maçında yanında olmak ve rakip karşısında oynayacağı oyunu 90 dakika boyunca desteklemek gerekiyor. 

Kayserispor rakip kim olursa olsun, sezon içerisindeki oyununu tam olarak sahaya yansıtmalı ve en azından rakibin yapacağı mücadeleye karşı bir nebze olsun puan ya da puanları almayı düşünmelidir. Bu hedefini de ilk haftalar için gerçekleştirmeli ve daha sonrasında ise puan almak güç olacağı için karşılaşmalar çok büyük mücadelelere sahne olacaktır.