Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 29.08.2024 17:21

Kayserispor için en doğrusu

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Konyaspor’la karşılaşacak olan Kayserispor’da futbolcular geri sayıma başladılar. İdmanlarını zaman zaman huzurlu, zaman zaman da huzur ortamını arayan bir alanda yapan futbolcuların moral ve motivasyon konusunda sıkıntıları olsa da, yöneticiler bu hafta oynanacak olan karşılaşmayı kazanacaklarını iddia ediyorlar. 

Takımda havaların bu denli farklı olmasının sebebi olarak eski ve mevcut isimlerin birbirlerine salvoları gösterilebilir. Bizim tüm bu konuları bir kenara bırakarak ligde nasıl bir yol yürüyeceğimize bakmamız gerekiyor. Ligin 4. haftasının müsabakası oynanacak ve alacağımız bir puanın bile önemini bilmemiz, buna göre hareket etmemiz gerekiyor. Takım olarak sadece saha içine motive olmak yetmiyor. Saha içi ve saha dışı tüm unsurların oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde kenetlenmesi ve elinden geldiğince takımın motivasyonunu yüksek tutmak için çalışmalar yapılması gerekiyor. Şehrin büyüklerine buradan seslenmek isterim. Gelin bu kısır çekişmelere ‘dur’ deyin. En azından sizler ağabey olarak bu sataşmalara cevap verilmesinin yeri ve zamanı olmadığını söyleyin. Kimin kime ne söylediğine bakmıyorum. Sadece lige motive olmamış takımın oyuncularının yaşayacağı puan kayıpları ile ligde ne hallere düşeceğimizi düşünüyorum. Yanlış anlamasın kimse beni. Kara bir tablo da çizmek istemiyorum ama bu şehirde yaşayanların etkilenmesi kadar normal bir durum olmadığına göre herkesin yaşanan bu süreçte motivasyonunu tamamen lige vermesi gerektiğini düşünüyorum. 

Kayserispor umarım Konya deplasmanında puan veya puanlar alır da, bu kara bulutlar bir an öncesinde dağılır. Bizim acilen bu atmosferden çıkmamız ve kazanımlara odaklanmamız gerekiyor… 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB