https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor için elini taşın altına koymalılar…

Kayserispor’la ilgili geniş kapsamlı bir yazıyı kaleme almak isterdim ama henüz lig bitmediği için ‘ya sabır’ diyerek beklemenin daha doğru olduğunu söylemeliyim.


Siyasisinden tutun da, spor adamına kadar kimler neler söyledi? Kimlerin söylemleri yere düştü? Hepsini yazıp çizmek, hatta ‘birazcık komünistlik’ yapmak gerektiğini düşünüyorum. Rahmetli Veli Altınkaya bu gibi bazı çıkışlarım olduğunda hemen bu sözü kullanır ve ‘komünistlik yapma’ derdi. Aynı şekilde ligin bitimine iki maç kaldı. Kimin kiminle hesabını Kayserispor üzerinden yaptığından tutun da, kimin yerel olarak destek sağladığına ya da kapalı kapılar ardında ağzını açanların daha sonrasında kamuoyu karşısında sus pus olmalarına kadar birçok konuyu gündeme getirmek ve artık yeter demenin zamanı gelmedi mi?

Bu takım hepimizin, ligde kalması için her kesimin elinden geleni yapması gerekiyor. Şu pandemi sürecinde ilimizin tek sosyal aktivitesi bu takım oldu. Hala daha birilerinin ayaktan çekme sevdasının sona ermemesine anlam veremiyorum. Bu takım şehri simgeliyor diyorsak, neden elimizi taşın altına koymaktan kaçınıyoruz. Allah aşkına yükü sadece birkaç kişi üzerinde götürmeye çalışmanın hangimize faydası olur bir düşünün? Ben sadece şunu söylemek isterim ki, Kayserispor, Başakşehir’le oynayacağı maç için hazırlıklarını yapsa da, saha içi olayları veya futbolculara atılacak hatır olaylarına dikkat edilmeli ve ona göre davranılmalıdır. Bu konuda da şehrin tüm dinamikleri elinden geleni yapmalıdır…