https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor gözünü Konya’ya çevirdi

Mustafa Gürbüz


Kayserispor ligin 4.haftasının geri sayımında sona geldi. Deplasmanda Konyaspor’la oynayacak olan takımda futbolcuların, bir hafta oynayıp bir hafta tatil yapmaları sıkıntı oluşturmaya başladı. İlk haftası ‘BAY’ geçilen lig nedeniyle zaten geç başlanmış olundu. Ligde bu sefer de hem Avrupa maçları, hem de Milli ara denilerek arayı uzatmış oluyoruz. Bu şekilde de futbolcular lige başlayıp başlamadığını bilemiyorlar. Saha dışında onca olayların yaşanmasına rağmen bir de bu motive olayları can sıkmaya başladı. 

Taraftarların büyük bir bölümü ilk başlarda yaşanan tartışmaları merakla izleseler de, şimdilerde ‘takımın gidişatı nasıl olacak, neden bu konular lig sonuna kadar kulak ardı edilmiyor?’ dedirtmeye başladı. Aslında birkaç gündür de bu konuda yazılarımda bölümler paylaşmaya çalışıyorum. Lig başladı ve 4.hafta mücadelesinde Konya karşısında olacağız. Dile kolay bakınız 4 hafta geride kalacak. Ligde oynadığımız maç sayısı 2 olacak. Kısacası diğer takımlar bir şekilde lige alışmaya başladı. Ligin yeni ekipleri bile harıl harıl çalışmalar yaparak puan almanın yollarını arıyorlar. Hal böyle olunca yapacak fazla bir durumda kalmıyor. 

Ligin boyu öyle fazla uzun desem de, bu şekilde nereye kadar gidebiliriz ki? Bu yüzdendir ki, Kayserispor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı Konya maçı önem arz etmektedir. Başkan Ali Çamlı futbolcularla her idman saatinde bir araya geldiğini belirtiliyor. Onların bu hafta galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söylüyor. Acaba bu söylemler sadece söz de kalır mı? İşte tüm bu belirsiz olan soruların cevabı için Konya maçının sonunu bekleyeceğiz. 

Takımda her ne kadar eksik oyuncu var denilse de, sakatlıları bulunan isimlerin iyileştiğini ve sadece defansın önemli ismi Majid’in düz koşu yaptığını belirterek temsilcimize bu maçta başarılar diliyorum…