https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor geri sayımda

Mustafa Gürbüz


Kayserispor artık geri sayıma başladı. Ligde ilk maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılar taraftarın önünde Sivasspor'u yenmenin arzusu içerisinde olsa da, yönetimin kafasında farklı soruların olduğu ifade ediliyor. Özellikle mali konular, kulübün zorlandığı konuların başında diye adlandırılıyor. Kayserispor, Sivasspor'la oynadığı maçtan en azından bir puan dahi alabilirse, bu söylemlerin hiçbir etkisi kalmayacaktır. Şu ana kadar lige başlamadığı için temsilcimizde taraftarın da farklı endişeleri dile getiriliyor. Yönetimin her ne kadar mali konulardan sıkıntı duyduğu ifade edilse de, taraftarın kadronun yetersizliği konusundaki söylemleri, her gün sosyal medya platformlarında farklı şekillerde yorumlanıyor.

Temsilcimizde futbolcular son hazırlıklarını yaptılar. Artık rakibin karşısına güçlü bir şekilde çıkacaklarını belirtiyorlar. Taraftardan tek istek ise tribünleri doldurmaları ve karşılaşmanın sonuna kadar desteklerini esirgememeleridir. Bu konuda da taraftarın hava şartları ile birlikte cumartesi akşamı stadı dolduracaklarını düşünüyorum. Dediğim gibi en azından puan ya da puanlar maç sonrasında takımdaki atmosferi de değiştirecektir. Bu yüzden bizim başka bir seçeneğimizin de olmadığını bir kez daha belirtmek isterim.

Temsilcimizde öncelik galibiyet, sonrasında ise mali durumların düzeltilmesi olacaktır. Her ne kadar parasal konular için Başkan Ali Çamlı kapıları aşındırsa da, şu ana kadar herhangi bir sıkıntının yaşanmaması ilerleyen dönemler içinde bu gidişatın yüzleri güldüreceğini gösterecektir