https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor fırsat tepiyor…

Kayserispor için hayati önem taşıyan karşılaşmada ilk yarıda atılan golle sahadan berabere ayrılan futbolculara ve yöneticilere çok şey söylemek istiyorum ama yeri değil.


Öncelikle bir futbolcuyu parlatacağız diye bu takımın geleceği ile bu kadar fazla oynanması bana çılgınca geliyor. Kaleci Doğan iyi bir futbolcu ve gelecekte üzerine koyarak yurtdışında ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil edecektir ama bu ligde kalmamız halinde bu futbolcunun, vitrinde olacağını bir kez daha hatırlatmak isterim. Ceza saha içine yapılan yan toplarda ne yazık ki kalecimizin istenilen başarıyı gösteremediğini net bir şekilde görüyoruz. Hal böyle olurken, neden hala bu konuda diretiyoruz? Allah aşkına bu takımın ligde kalışı için son haftalardayız. Kendi bildiğinizi okumayın ve biraz kulak kabartın, bu konulara! Doğan’ın yurt dışına gitmesine herkesten daha çok, ben sevinirim ama takımımızın da ligde kalmasını isterim.

Gelelim Yalçın Hoca’nın değişim için beklediği dakikalara! İkinci yarı başlar başlamaz, takımın sağından solundan yapılan atakları ben ekrandan izlerken net bir şekilde görebilir iken, hocam acaba o sırada ne yapıyordu? Defansın bu kadar sıkıntı içinde olduğunu ve Âdem Büyük’ün en azından gol atmadan önce 4 veya 5 defa aynı vuruş benzeri atakları yaptığını, herhalde sadece ben görmedim, değil mi? Saha içinde son anlarda dökülen Pedro’nun kalmasına da anlam veremedim. Hatalarımız sonucunda iki puanı Malatya’da bırakmak zorunda kaldık. Bu puanları çok arayacağız.  Ligde rakiplere bakın kazanan, kazanıyor. Alanya karşısında bir tane bile gol atamayacak Kasımpaşa çıkıyor ve sihirli bir değnek değmişçesine rakibine 3 gol atabiliyor. Bu sihirli değnek niye bize değmiyor ki? Hala ligin ikinci yarısındayız ve masa başında oturanlar kazanmaya devam ediyor vesselam…