Mustafa GÜRBÜZ

Tarih: 14.10.2024 18:20

Kayserispor en iyisi için çalışacak

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’de yeni bir dönem için geri sayıma devam eden Bellona Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı’nın hafta sonunda yaptığı açıklamalar ışığında hedefin ne olduğuna sizlerin karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. ‘Ligde zorlu bir dönem geride kaldı’ şeklinde çağırışlarımız olsa da, futbolcuların saha içinde nasıl bir atraksiyon içinde olacaklarını bilmediğimden kesin bir ifade kullanmaktan da kaçınmak isterim. Her ne kadar ‘bize güvenin’ diyen futbolcular olsa da benim bu konuda düşüncelerim biraz farklı oluyor. Kulüpte her bir bireyin hesabı farklı olabilir. Ancak bu hesaplar içinde ligde nasıl bir yol izleneceği de varsa o zaman fazla bir şey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Takımda futbolcuların ellerinden geleni ortaya koymaları ve sıralamalarda üst yerleri de bulunmaları gerekiyor. Ligin ilk yarısı ve ikinci yarısı konusunda daha önceki açıklamalarımda bir değişiklik olmadığını belirtmek isterim.

Ligde ilk yarıda alabildiğimiz kadar puanları almalı ve rakiplerimizin karşısında dik durmayı bilmeliyiz. En azından ilk yarıda alabildiğimiz 22-23 puan, ikinci yarıda bizi daha rahat pozisyona getirecektir. Ligin ilk yarısında sahada hesapların görüldüğünü ancak ikinci yarıda ise bu işin biraz da lobi olayına döndüğünü daha öncesinde de birçok kez belirtmiş birisi olarak yine aynı söylemlerle de olduğumuzu bir kez daha yinelemem gerekiyor. 

Kayserispor tüm bu cendere içinde en azından yeni teknik heyeti ile bir çıkış yolu bulmak istiyor. Bu durumda çıkış yolu engebeli de olabilir ama Sinan Kaloğlu o kadar çok kendisine güveniyor ki, zaman her şeyin en iyi ilacı olacak gibi geliyor. Umarım Sinan Kaloğlu bu inancında yanılmaz ve ligde farklı bir Kayserispor’un yükselişine hep birlikte şahitlik ederiz…


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
G-F0G61HQYBB