https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor eksiklerle boğuşuyor…

Kayserispor zor bir dönemeçte olsa da yaşadığı sıkıntılar hala bitmek bilmiyor.


Deplasmanda karşılaşacağı Konya maçı öncesinde acaba kadrosunda kimler olacak, gol yollarında etkili isimler yer alacak mı derken, Antalya maçında sakatlanan İlhan’la ilgili üzücü haberin gelmesi moralleri de bozdu. Takım içinde bu sezon o kadar çok sakatlanma ve eksiklik yaşandı ki, bu ligde-hele böylesi sıkıştırılmış bir halde oynatılan ligde-, kadro derinliğinin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Daha önceki bir yazımda sakatlıkların geç iyileşmesinden ve bu durumunda teknik heyetlerin de sorunlar oluşturduğundan bahsetmiştim. Konu ile ilgi olarak bana ulaşan yetkililer aslında sakatlanmaların ne derece önemli olduğunu ve yaşanan süreçte futbolcuların verdikleri ara, çalışmalarında yaşanan kısıtlama ve daha bazı sorunların saha içinde yaşanan sakatlanmalarda ciddi sıkıntılar ortaya çıkarttığını ve futbolcuların da kendilerine bu dönemde çok iyi bakmalarının şart olduğunu ifade etmişlerdi. Demek ki hala futbolcularımız kendilerine bakma konusunda yeterli olmuyorlar.

Ligde kalan haftalarda en az zayiat vermek ve sahada en iyi olmak zorundayız. Çünkü ligin alt sırasında kurtulma çırpınışları yapan bir ekibiz. Bunu göz önüne alarak eksik kalmamak adına ne gerekiyorsa herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Eksik olmak derken saha içinde 11 futbolcu olmuyor mu diyenleriniz olacaktır ama ne yazık ki, ligin başından buyana gördüğünüz üzere gol konusunda da bu işi bilen iyi birisi olmadığı sürece verdiğimiz çabalar yeterli olmuyor. Bakalım Hamza Hoca ne yapacak?..