Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor çalışmalara başladı

Mustafa Gürbüz


Süper Lig’de milli maç arası nedeniyle tatil yapan futbolcular çalışmalarına başladılar. Kulüp tesislerinde yapılan çalışmalarda morallerin yerinde olduğu ve takım olarak birlik ve beraberliğin lig boyunca devam etmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğinden söz edildi. Bu konuşma aslında teknik heyetin futbolcularla yaptığı toplantının ana gündem maddesi de oldu diyebilirim. Konya maçında ortaya konan futbol sonrasında daha iyi olunacağının sözünü veren futbolcular akşam saatlerinde ilk çalışmalarını yaparak kısa bir ter idmanı gerçekleştirmiş oldular. Takım olarak bazı noktalarda genç isimlerin öne çıktığını biliyoruz. Bu konuda taraftarın da beklentisi bir an öncesinde bu isimlerin spor kamuoyunda sesli bir şekilde dillendirilmesi oluyor. Mesela geçen hafta oynanan Konya maçında acaba Nazon yerine orta sahada kendisine büyük iş düşeceğini düşündüğüm Eray Özbek ilk 11 olarak sahaya çıksaydı daha iyi olmaz mıydı?

Forvet konusunda sorun yaşadığımız bilinen bir durum. Ancak ne kadar da gol yollarında sorun yaşadığımızı belirtse de bazı oyuncaların gole dönük oynaması belki de bu sıkıntıyı aşmamız için bize yardımcı olacaktır. Mesela Cardoso özelinde bu isim üzerinde de tek forvet şeklinde bir yaklaşımda bulunulabilir. 

Kısacası takım şimdilik ara verdiği yerden yeniden bir başlangıç yaptı. Umarım gelecek hafta iç sahada konuk edeceği Eyüp maçında da taraftarın desteği ile ilk galibiyeti alır da moralleri tavan yaptırır. Ne de olsa genel kurul da bu tarihe denk geliyor…