https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor barajın birini geçti…

Sahamızda konuk ettiğimiz Denizlispor maçında ortaya konan oyuna saha kenarından gösterdiğim tepki, sanırım birçok arkadaşımız tarafından net bir şekilde görülmüştür.


Maçın ilk anlarından itibaren rakip karşısında var olma mücadelesi vermesi gereken bizler, bu durumu ilk bölümde hissettirsek de attığımız gollerden sonra tamamen zıt bir durum yaptık. Rakip 10 kişi kalmasına karşın maçın son anlarına kadar beraberlik için baskısını net bir şekilde görsek de, bizdeki futbolcuların özellikle değişimle oyuna girenlerin ligle yakından uzaktan alakasının olmadığını görmek beni fazlasıyla üzdü. Genç oyuncularımızdan Emre’nin üzerinde o kadar çok duruldu ki sonunda beklenen olmuş. Saha içinde ne yaptığını bilemden koşan bir futbolcu olmuş. Rakibin her müdahalesinde kendisini yere atması, inanın beni çileden çıkardı. Genç isimler derken bu arada Doğan’ın bu karşılaşmada yediği gollerden tecrübe eksikliğini net bir şekilde gördüğümüzü söyleyebilirim. 

Maçın içinde futbolcuların durmalarını daha çok konuşuruz ama final maçı dediğimiz bu karşılaşmayı, başımız dik bir şekilde noktalamak, aslında en önemli meselemiz diyebilirim. Yarım düzene rakibe gol atan temsilcimiz, istese ve oyun disiplinini koruyabilse bu maçta rakibin kalesine en az bir deste gol de atabilirdi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak bence bu maçta galibiyeti aldı ama Malatya maçı için biraz daha çalışması gerekiyor. Mesela orta sahada varlığımızı tam olarak göremedim. Umarım burada da yapacağı hamlelerle takım istenilen sonuçlara ulaşan bir ekip olur. Galibiyet için şimdilik kutlama yapalım ama bunun geride kaldığını ve bir final maçına daha hazırlanmamız gerektiğini unutmayalım…