https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayseri’de, Göztepe maçı sonrası…

Kayserispor ligin 32. hafta açılış maçında istediğini tam olarak alabilecek mi diye beklerken ne yazık ki tam olmasa da bir bölüm istediğini gerçekleştirmiş oldu.


3 puandan başka bir sonucun bizim için ligde sıkıntılı günleri çağrıştıracağını daha önce dile getirmiştim. İşte böylesi bir zamanda ne yapacağız diye düşünmektense bence gelecek haftalar için fazlaca söylem yapmadan sabırla maçların sonuçlara bakmak daha iyi olacaktır. Hani ‘bu takım beni kalpten götürecek’ denilir ya, işte Kayserispor’da sağ olsun bu sezon da yine bizi kalpten götürecek cinsten bir performans sergilemeye devam ediyor. Hani önümüze kadar gelen fırsatları değerlendirip, bu takımlardan alacaklarımı en üst seviyede alayım ve rahatıma bakayım demek var ya, işte o söylem bizde yok! Geçtiğimiz haftalarda Karagümrük bu hafta sahamızda Göztepe sonrasında acaba kim?

Hamza Hamzaoğlu geldiği günden buyana ilk maçına çıktı. Anlamadığım şey uzun zamandır takım kadrosunda yer bulamayan Muğdat ne oldu da ilk 11’de yer alacak bir isim oldu ya da bu kadar zaman sahada kalmasına müsaade edildi? Sanırım Hamza Hoca eskide kalan bazı anılarını tekrar gündeme getirdi. O günlerde Muğdat çok iyi çıkış yapan bir isim olsa da şimdiki Muğdat eskide kalan Muğdat değil! Bu maçta bir de anlam veremediğim Emre’nin oyuna alınışı vardı. Emre de ne kadar adından söz ettiren bir genç futbolcumuz olsa da kusura bakmayan ama pek ligi düşünen bir oyun tarzı ile sahada mücadele etmiyor. Yani anlayacağınız bu Göztepe maçı ve alınamayan galibiyet bizi ligde çok fena strese sokacak benden söylemesi…