https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ  1.LİG’DE

Nihayet emeklerin sonucu alındı.


Birkaç gündür ilimiz temsilcilerinden Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın, Isparta’da 1.Lig’e çıkmak için verdiği mücadele sonuçlandı. Rakipleri karşısında elinden gelenin en iyisini yaparak adını 1.Lig’e yazdıran voleybolcuları canı gönülden kutluyorum. İlimizde farklı branşlarda can çekişen veya temsil edildikleri liglerden düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan kulüpler olduğunu görünce, yaşadığımız bu olay bizleri havalara uçuruyor.

Voleybolda daha önceleri ilimizde Karsu Moluspor’un ve Sağlık Spor’un önemli yolculukları olmuştu. Bu kulüpler ilimizdeki voleybol alt yapısına da büyük katkılar sağlamıştı. Şimdi ise Kayseri OSB Teknik Koleji bu noksanlığı giderecektir. En azından alt yapıdan yetişen sporcular üst liglerde nasıl yer bulurum sorusunu sormayacaklar. Kendilerini en iyi şekilde yetiştirip bu takımda yer alabilmek adına çalışmalar yapacaklardır.

Bu saatten sonra umarım yüksek miktarda paralar harcayarak yapılan sporlardan bahsederken, ilimizi bu takımların da temsil ettiklerini düşünerek ona göre sponsorlularda bir paylaşım yapmak daha doğru olacaktır. Sadece voleybol özelinde söylemiyorum. Bu konuda basketbolda da üst ligdeki takımımızın sorunları olduğunu biliyor ve bu yüzden ilimiz yetkililerine veya iş dünyasına sesleniyorum. Gelin birlik olalım ve sporu çeşitlendirelim…