Mustafa GÜRBÜZ


Kayseri iki genel başkan yardımcısı ağırladı

Mustafa Gürbüz


Kayseri, iki günlük periyotta genel başkan yardımcılarının akınına uğruyor. HÜDAPAR ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanları, Kayseri’de programları çerçevesinde partilileriyle bir araya geldiler. İki partinin temelde görüşleri bazı farklılıklar gösterse de, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aynı koalisyon içerisinde yer almışlardı. Yapılan ziyaretlerde basınla buluşan iki genel başkandan HÜDAPAR işin biraz daha Gazze olayına dikkat çekerken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli ise öncelikle ülkedeki ekonomik dar boğaz ve suç oranlarından ardından da Kayseri’nin ne kadar az yatırım aldığından söz etti. 

Her iki basın toplantısını da takip eden birisi olarak, aslında konuşulacak o kadar çok konu başlığı arasından sadece bunların seçilmesi acaba Kayseri özelinde bu iki partinin de başka bir düşünce mi var diye düşündürmedi dersem yalan olur. Özellikle Yeniden refah Partisi’nde Sayın Geyveli’nin iktidar kanadına salvoları her alanda olurken bir başka gelime ise ellerindeki TÜİK saylarına dayanarak hem açlık sınırından hem de suça karışanların sayısal olarak ne kadar arttığından söz etti. 

Kayseri özelinde ise yatırımlardan ve eksikliğinden söz etmeden geçmedi. Hızlı trende Sivas’a, otoyolda Kırşehir’e, basın konusunda Adana’ya, tarımdaki İPARD konusunda Nevşehir’e bağlı olan bir Kayseri’den söz eden Geyveli iktidara geldiklerinde mutlaka yapacakları projeleri görmemizin gerektiğinden söz etti. Tabi bunları dersini çalışmış birisi olarak değil de en azından partimizin sitesine girince görebilirsiniz diyerek yuvarlamayı tercih etti. 

Gönül isterdi ki, Kayseri özelinde konuşulacağı elbette bilinen bir durum. Yapılan yatırımlar konuşulanların dışında bir de iç siyasette nelerin olduğunu bilse belki de kameralar karşısında daha net dokunuşlar yapabilirdi. 

Kısacası iki genel başkan yardımcısı ağırlayan Kayseri’de bu saatten sonra gelecek olan siyasilere yazımızla sadece bir temenni tarzında bir söylemde bulunmuş olalım…