https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KASIMPAŞA MAÇINDA NE OLDU?

Kayserispor’un bu hafta sahasında oynayacağı Malatyaspor maçı öncesinde yönetimin futbolcularla bir toplantı yapması bekleniyor.


Özellikle sahada ortaya konan oyun ve puan kayıplarının bundan sonrasında nasıl bir tabloyu ortaya çıkartacağının bilinmesi açısından önemli olan bu toplantı sonrasında umarım her kesim şapkasını önüne koyar ve buna göre çalışmasını yapar. Kasımpaşa maçında alınan ezici mağlubiyet hala sinirlerimi zıplatmaya yetiyor. Öyle bir maçtan böylesine farklı bir sonuç alarak taraftara büyük bir şok yaşatan futbolcuların bir haftalık zaman diliminde kafalarına bir şeylerin mi düştüğü sorgulanmalıdır. Hele saha içinde gezen birkaç tane isim desem anlayacağım ama sahada futbolcuların sadece birkaçı dışında tümünün gezer hali beni çıldırttı. Kaldı ki sadece gezmek bir tarafa sanki içlerinde mücadele ruhu tükenmiş gibi bir hava vardı.

Hani maç öncesinde kazanmak için çok istekli olursunuz ama maça başlamadan önce dışarıdan bazı müdahaleler olur ve ya korkarsınız ya da aklınız başka bir yere gider sonrasında varlık gösteremezsiniz. İnanamıyorum!

Maçın kazanılması halinde gelinecek nokta, takımın durumunun ne olacağı yani her şey gün gibi ortadaydı. Bu mağlubiyete bir anlam veremiyorum. Kaldı ki rakibin etkin isimleri mi vardı da zayıf olduğumuzdan böylesi bir skorla karşı karşıya kalalım. Buna da ihtimal vermeyeceğime göre bence yöneticiler bu futbolcuları karşılarına almalılar ve ‘ne oluyor ya size’ demeliler. Bu hesaplar sorulmazsa bunlar kendi kendilerine çalıp oynayacaklar benden söylemesi…