https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAFALARIN BULANDIĞI ANLAR!

Korona çıktı çıkalı kimin ne söylediğinden daha çok yapılan uygulamaların neler olduğuna dikkatler çekilmeye çalışılıyor.


Futbol Federasyonu dışında diğer tüm federasyonlar yarım kalan veya bitmek üzere olan ligleri sonlandırdıklarını ilan ettiler. O federasyonlarda belki de fazla rant olmadığı için bu kararların alınması sorun oluşturmadı. Futbolda ise bu durum tamamen farklı. Büyük miktarda paraların konuşulduğu bu branşta alınacak her karar hem kulüpleri hem de taraftarları etkileyeceğinden, adım atarken birden fazla düşünmenin gerekli olduğuna inanıyorum. Futbol konusunda her ne kadar sağlık konusunda olumsuzluk bildirisi olsa da yöneticiler oyunların oynanması gerekliliğinden ve hayatın yavaş yavaş normale dönüştürülmesinden söz ettiler. Bu konuda her kafadan yorumlar yapılmaya devam ede dursun, aslında benim virüsle alakalı başka gerçeklerin de ortaya çıkması için planlanan zamana dikkatleri çekmek isterim. Yani dünya genelinde salgın deniliyor ama son günlerde bu işin bir planlı saldırı olduğundan söz ediliyor. İyi de bu iş kime ne kazandırır demeyeceğim çünkü son günlerde bilim insanlarının yerine bu konu üzerine konuşlan komplo teorisyenleri olunca akıllar da karışmaya başladı.

Daha önce oynanmasın diyenler dahi fabrikalarda çalışan işçiler var onların futbolculardan farkı nedir ki, onlar da işini yapsına kadar çeşitli sözleri yayınlarda sarf etmeye başladılar. Bu durum karşısında da taraftarın kafası iyice karışmaya başladı. Bir de son günlerde ortaya çıkan kulüplerdeki vaka sayıları. Ona ise hiç değinmek istemiyorum. Federasyon Başkanı her şeyin en iyisini bildiği için o futbolcular karantinaya alınır geri kalanlarla oyunların oynanacağından söz ediyor. İyi de başkan bu futbolcu takımın en etkili isimlerindense ne olacak? Haksız rekabet olmayacak mı?