Zerrin Karabulut


İyileşmeye niyet etme

ZERRİN KARABULUT


Merhaba sevgili okurum; bayram tatilinden tüm güzel enerjimizi aktifleştirerek dinlenmiş bir zihinle yeni güne ve sizlere selam olsun. Biz insanların içerisinde cennet varsa, dışarısı da cennet olur. Cennet bize birileri tarafından ikram edilmez içeride yaşanan bir haldir ve bu hali gittiğin her yere taşırsın. İster ülke değiştir ister kıta değiştir, hiç fark etmez. Gittiğin her yere kendini götürürsün. Yansıttığın enerji her ne olursan ol, seni takip eder.

Kendini fark ederek, hangi enerjileri ve duyguları, hangi sebeplerle hangi alanlarda oluşturduğunu görebilirsen, bu görüşle birlikte duygu durumumuz bize kendimizi dönüştürme hakkı verir.

Davranışlarımız ve hareketlerimiz, hallerimizden kaynaklanır. İçeride yaşadıklarımız, ayrıca rüyalarımıza da yansıtacaklarımızdır. Hangi ruh halindeysek, dışarıdaki olaylara tepkilerimiz de ağzımızdan çıkacak olan ifadelerimizde bununla ilgilidir. İşte bu yüzden halimizi, hislerimizin yansımalarını fark ederek dönüştürdüğümüzde hayatımızda dönüşmeye başlar.

Negatif ve pozitif düşüncelerimizin tetiklemesiyle çeşitli dalgalanmalar oluşur. Kontrolcü olma hüzün, üzüntü, korku ve endişe dürtüleri hem aurayı, enerji bedenini, titreşimlerini, düşüncelerini hem de bedenimizi olumsuz yönde etkileye bilir, zihnin ve hislerin dinlendiğinde ise huzur gelir. Hayatımızdaki algılarımızı oturttuğumuzda fark edişlerimizle seyre geçer olgunlaşırız, ruhumuzla bağlantımız kuvvetlenir, değişen bakış açımızla daha sağlam kararlar alırken olmuş ya da olacak olan kaygısı endişesi en aza iner, sağlıklı beden için önce sağlıklı zihni besleyelim.

 

Sorularınız için zerrinkarabulut8@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.