Şevket TEKİN


Gündem yine transfer tahtası

Şevket TEKİN


Süper Lig’de yeni sezon heyecanının başlamasına kısa bir süre kaldı ama Bellona Kayserispor’da gündem geride kalan sezonda olduğu gibi yeni transfer tahtası. 

Transfer çalışmalarının tıkanma nedeni olarak Başkan Ali Çamlı açıklamada bulundu. Çamlı, “Berna Gözbaşı’nın Kayserispor Kulübü’ne koyduğu temlikler tüm gidişatı kitledi. Temlik konulabilir ama temlikleri, Yapı Kredi’ye satmış. Bununla ilgili mahkeme süreci başlatacağız. Her türlü oyun kurulabilir. En sonunda o oyunu kuranlar altında kalacak” demişti. 

Bu açıklamayı okuduktan sonra aklıma ilk gelen şey, Ali Çamlı’nın da, Berna Gözbaşı’nın yönetimde yer aldığı oldu. Gözbaşı döneminde yan yana olan iki isim, şimdi ise karşı karşıya geldi. Sonucu şimdiden kestirmek zor olsa da, bence bu kavgalar sadece Kayserispor’a zarar verir. Oluru ne ise iki ismin yan yana gelerek transfer yasağı durumunu ortadan kaldırması gerekiyor. Allah’tan bu sezon öncesi ‘Transfer tahtası’nı kırarız diyecek bir basın sözcümüz yok. Geride kalan sezon bu nedenle uzunca bir süre gündemden düşmemiştik ve hatta eğlence konusu olmuştuk. Bu arada 2024-2025 sezon sonu için ise Başkan Ali Çamlı, “Borçsuz kulüp haline geleceğiz” demişti. Bu şekilde borçsuz olma durumu nasıl gerçekleşecek bilemedim! İnanın çok merak ediyorum. Yine bütün sorunları çözmek Onursal Başkan Mehmet Özhaseki’ye kalacak ise size ne gerek var. ‘Daha önce de söylemiştim’ demeyi sevmiyorum ama maalesef bu yönetim, bence miadını doldurdu. Başkan Ali Çamlı ve yönetimi, transfer durumunu yine son dakikaya bırakacaksa, kendisi ve yönetimi bıraksa daha güzel olur. 

Transfer sezonu ise 24 Haziran’da başlarken 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. İnşallah bu süre daha kısalmadan transfer tahtamız açılır. Teknik sorumlumuz Burak Yılmaz’ın istediği transferler yapılır ve oyuncularımız takıma adapte olmuş şekilde sezona başlar. Ümitsizlik aşılamak istemiyorum ama sanırım durum yine son dakikaya kalacak gibi görünüyor. Geride kalan sezonda yaşanan senaryo, yeniden yaşanacak ve biz yine Kayserispor düşecek mi, düşmeyecek mi korkusuyla maçları takip etmeye devam edeceğiz. Bu kadar büyük bir camianın içinde bulunduğu durum acı ama gerçek demekten de kendimi alamıyorum. Kayserispor’a gönül verenleri artık üzmeyin ve üzerinize düşeni yaparak herkesi mutlu edin.