https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

EDİTÖRÜN KÖŞESİ


ERCİYES ANADOLU HOLDİNG 2020’NİN İLK ÇEYREĞİNDE SINAVI GEÇTİ

Erciyes Anadolu Holding için yapılan 2020 ilk çeyrek değerlendirme toplantısında ortaya konan tablo birçok kesimin parmağını ısırttı desem yanlış bir ifade kullanmamış olurum.


Korona virüs yüzünden duraklayan ve yaklaşık 3 aylık periyotta dünyanın hiçbir kademesinde adım atılamayan bir zamanda Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki güçlü yapılaşma ile bu işin de üstesinden alnının akıyla sıyrılmışa benziyor. 2019 yılının ilk çeyreğinden yapılan karşılaştırmalara baktığımızda çok kötü bir durumla karşı karşıya kalır mıyız diye düşündüğümüzde tablonun hiç de öyle olmadığını gördük. Özellikle istihdam ve borçlanma konusunda ince eleyip sık dokumasını bilen holding yönetimi yeni dönem içinde yaptığı yatırımlarla geleceğe daha emin bakmanın mutluluğunu yaşıyor. 2019 yılında yapılan yatırımların nerden baksanız iki katından biraz daha fazlasını 2020 yılı içinde yapan Erciyes Anadolu Holding yönetimi ve başında yer alan CEO Alpaslan Baki Ertekin sadece mobilya değil, aynı zamanda bu holdingin enerji anlamında da atılım içinde olmasını istemiş ve gerek GES (Güneş Enerji Sitemleri), gerekse de RES (Rüzgar Enerji Sistemleri) ile güçlerine güç katmaya devam edeceklerinin sinyalini vermiştir.

Holdingde yapılan ilk çeyrek değerlendirmesi için gelen TMSF Başkanı Muhittin Gülal burada ayrıca antiviral maskeden de söz etti. Bu konuda ülke çapında pek konunun anlaşılamadığından dem vurulsa da yapılan bilgilendirmede Erciyes Anadolu Holding önemli bir işe imza atmış. Bunu biz Kayseri olarak tüm dünyaya ilan etmeliyiz. Üretilen maskeler ve kullanımı nereden baksanız bütün virüslere karşı etkili. Bu konuda ilerleyen günlerde mutlaka tanıtımlar geniş çaplı yapılacaktır. Şu sıralar sanırım bazı üretilecek eşyalar AR-GE’ler de denenme aşamasında. Ama şunu da belirtmek isterim ki, tam bir Kayserili tüccar gibi bu holdingin gelişiminde emeği olan başta CEO Alpaslan Baki Ertekin ve arkadaşlarına teşekkür etmek isterim. Ha bir de bu holdingin merkezinin Kayseri kalması için de Sayın Gülal’ın sözünü destekliyorum. ‘Taş yerinde ağırdır’.