https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


DÜN YAŞANANLAR, BUGÜN KONUŞULANLAR

İlimizde spor camiası olarak hafta sonunda hem bir acıyı yaşadık hem de diğer konularda neler olacak diye sorular sorduk.


Acı derken hemen yazımın başında belirteyim, uzun zamandır tanıdığım ve basın camiasının kayak sporu ile tanışmasında vesile olan dostum, ağabeyim, arkadaşım Mehmet Eğlenceoğlu’nun acı kaybı beni derinden üzmüştür. Erciyes Dağı’nın planlanmasında, tepelerin nasıl olacağı veya kimlerin ne yapacağı gibi soruların hepsinde fikri olan, bunları da paylaşarak bizleri nodullayan (anımsatmak, uyarmak) Mehmet Eğlenceoğlu artık aramızda yok. Erciyes’in bu hallere gelmesinde düşüncelerini herkesle paylaşan Eğlenceoğlu’nun emeklerini kimse inkâr edemez. Allah’tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Arlberg Mehmet seni hiç unutmayacağız. Bu konuda Erciyes’te bir piste veya bir tepeye Mehmet Eğlenceoğlu’nun adı verilirse de inanın mutlu oluruz.

Gelelim neler olacak diye sorduğumuz sorulara! Bu konuda da her zaman olduğu gibi öncelik Kayserispor’un. Hafta sonunda şehrin ileri gelenleri ve siyasiler bir araya gelerek, Kayserispor’un içinde bulunduğu durumu ele aldılar. Ana sponsor Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile vekiller. Ana konuları ise ‘bu borç nasıl oldu ve kimlerin bu konuda dahli var?’ . Yani kısacası hesap sormak için yapılan bir toplantı. Hesap diyorum çünkü benim de bulunduğum ortamdaki konuşmalarda Milletvekili Mustafa Elitaş’ı toplantıya davet eden başkanlar, karşılık olarak ‘hesap sormayacaksak ben gelmeyeyim’ cevabını aldılar. Bu durum karşısında da ‘Tabi hesap soracağız’ denildi. Yani anlayacağınız Kayserispor’un içinde bulunduğu durum enine boyuna konuşuldu. Ortak fikir şirketleşme. Umarım bunun için kısa sürede adımlar atılır…