https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


Dökme suyu ile değirmen dönmez

Şevket TEKİN


Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor, mevcut kadrosunda yer alan oyuncuları ile sözleşme yenilemeye devam ediyor. Demedi demeyin ‘Dökme suyu ile değirmen dönmez’.

Geride kalan sezonda yaşadığımız sorunları göz önüne alınca tam ifadeyi kullandığıma inanıyorum. 

Elimizde dirençli bir kadro var, bunu geride kalan sezonda gördük. Yalnız gördüğümüz başka bir gerçek daha var, sakatlık ya da performans düşüklüğü olduğu zaman istediğimiz sonuçlar alıyoruz. Bu durum hem oyuncuları hem de teknik heyeti düşürüyor. En önemlisi de Kayserispor’u üst sıralarda görmek isteyen taraftarımızı üzüyor. Sezon hazırlıkları kapsamında oynanan iki hazırlık karşılaşması da bizim için fiyasko ile sonuçlandı. Fiyaskodan ziyade, takımın eksik yönleri hemen ortaya çıktı. Hücum hattı zayıf, defans ağır kalıyor ve kanatlarda da eksik kalıyoruz. Dolasıyla fazlaca eksik yönümüz var. Eksik yönlere ilave transfer yasağımız var. Transfer yasağının kaldırılması için mücadele edemeyen bir de yönetimimiz var. Ligin başlamasına 12 gün kaldı. Biz, hâlâ transfer tahtasını açamadık. Artık bunun çözülmesi ve takımın eksik yönlerini tamamlanması gerekiyor. Kayserispor yönetimi de zahmet olmazsa neler yapıldığı konusunda açıklama yapmalıdır. Bu arada son olarak Mehdi ile imzalanan yeni sözleşmeye de değinmek istiyorum. Sadece 1-2 maç takımı kurtaracak bir ismi yeniden takıma kazandırmak başarı değildir. Teknik kapasiteye sahip oyuncunun yanına onu destekleyecek isimler getirmemiz gerekiyor. Her ne kadar bu oyuncudan umutlu olmasam da umarım Kayserispor’a katkı sağlar. 

Umarım 2024-2025 sezonu sona erdiğin bir alt ligde yer alacak takımlar arasında yer almayız. Yeni sezonda şanslı ve güçlü bir Kayserispor izlemek daha keyifli olur.